när jag skickat in min uppsats i fredags gick jag och la mig. tidigt. morgonen därpå vaknade jag utvilad. för första gången på ett bra tag.

jag bestämde mig för att vara ensam hela lördagen och tog det således bara lugnt. tittade på mina favoritserier (skam och det stora tårtslaget, haha), köpte bär på torget i bagis och åt dessa med vaniljsojgurt, lyssnade på poddar, planterade om växter, läste och åt färskpotatis till middag.

 

på söndagen gick jag och filip ut i nackareservatet och vandrade i fyra timmar. definitionen av vandring är när google maps-gubben får en liten käpp verkar det som. vi gick genom skog och mark tills vi hamnade i solsidan. så jävla mysigt. vi drack kaffe vid sjöar och åt wienerbröd.

 

på måndagen läste jag lite kurslitteratur på förmiddagen och sedan bestämde jag mig för att vara ledig resten av dagen. jag promenerade till kärrtorp och gick till deras secondhandbutik. hittade dessa pangjeans för 80 spänn!

 

och idag, tisdag, började min dag med frukost med liv och ellen på pom & flora. jag drack kaffe, åt vattenmelon med mynta och en avokadomacka. när liv gick till jobbet tittade jag och ellen på lite kläder och sedan satte jag mig på stadsbiblioteket. där jag hör hemma. började skriva en novell och skrev dagbok. och läste. 

resten av veckan ska jag: gå på ett par spelningar, bo på hotell (vann en tävling på insta, så kul) och gå på fest. låter mycket somrigt och bra tycker jag. 

puss!

ps. om du inte redan gör det:
följ mig på bloglovin’

6 Comments

 1. Svara

  info.lindbergellen@gmail.com

  14 juni, 2017

  jag smälter totalt av den där lättnaden med att gå på sommarlov. åh. om ett par veckor går jag på semester, det ska också bli så himla skönt. och efter det, då kommer jag kanske inte tillbaka till jobbet på flera år. kanske börjar jag studera. jag är dock lite nervös inför det, inför allt nytt som blir då? hur som! ska bli så fint att följa dig och din sommar här. kraaaam!

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   19 juni, 2017

   kram på dig. och vad spännande med studierna! ser fram emot att höra mer om detta.

 2. Svara

  aparbratt@gmail.com

  14 juni, 2017

  dör för bloggen/hemsidans nya look! så snyggt och typsnittet <33! så fint gjort!

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   19 juni, 2017

   tack snälla agnes <3

 3. Svara

  alexandra.park@telia.com

  15 juni, 2017

  Vad är det för modell o märke på jeansen du fyndade? DRÖMSNYGGA!

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   19 juni, 2017

   Det är ett par esprit-jeans, antagligen rätt gamla. stod inget om modell :((((

LEAVE A COMMENT