hej på er! jag kom precis hem från formex. var inbjuden dit för att gå på design house stockholms pressvisning. tog med mig ellen och gick sedan runt och spanade på all fin inredning i ett par timmar, drack smoothies och fotograferade. imorgon tänkte jag visa er alla bilder. det är en himla massa fint vill jag lova.

just nu har jag pms och är således väldigt trött, ängslig och socialt utmattad, så nu ska jag äta potatisbullar (kanske den snällaste maten en kan tänka sig) och sätta mig ned och skriva i ett par timmar. och bara vara ensam.

 

såhär ser jag ut idag förresten. med rött läppstift, iklädd mina nuvarande favoritkläder. ta hand om er. vi hörs.

6 Comments

 1. Svara

  anjabratt@gmail.com

  18 januari, 2017

  Gøy med pressevisning – og interiør, da! Og, så fine buksene så ut 🙂

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   22 januari, 2017

   tack snälla <3

 2. Svara

  sandra.le.jansson@live.se

  18 januari, 2017

  Pms är så himla sämst. Ta hand om dig <3

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   22 januari, 2017

   <3 <3

 3. Svara

  jennypettersson_90@hotmail.com

  19 januari, 2017

  åh porslinet <3

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   22 januari, 2017

   JA älskar det <3

LEAVE A COMMENT