undrar du något, representerar du ett företag du tror att jag kan gilla, har du ett trevligt förslag? kontakta mig gärna. du når mig på hej@amandamariajosefina.se
 

samarbeta med mig?

bloggen amanda maria josefina drivs av mig – amanda jonsson. allt jag skriver, både här och på mina andra sociala kanaler, är mina egna tankar och åsikter. de går alltså inte att köpa. när jag samarbetar med företag är det alltså viktigt att jag tror på deras värderingar och givetvis att varumärket tilltalar mig. ett samarbete ska vara värdefullt för mig, och minst lika mycket för mina läsare – och vår relation.

jag är intresserad, och diskutera gärna, sponsrade inlägg, pressutskick och recensioner, pressevents och kampanjer på instagram.

 

sponsrade inlägg

alla sponsrade inlägg märks ut med texten ”inlägget är ett samarbete med x” i toppen av inlägget. med sponsrade inlägg menar jag inte en färdigskriven text med en länk – oavsett hur samarbetet ser ut skapar jag inläggets innehåll.

exempel på hur ett sponsrat inlägg kan se ut.

 

pressutskick och recensioner

jag tar gärna emot pressutskick och recensionsexemplar men enbart i form av redaktionella inlägg – motprestation från min sida existerar alltså inte. jag ansvarar ej för eventuella utskick vilket innebär att jag frånsäger mig skyldigheten att skicka tillbaka produkten till avsändaren. utskick garanteras inte synlighet på bloggen, men om det är en produkt jag tror på så skriver jag gladeligen om det – då märks inlägget ut med ”inlägget innehåller gåvor”.

exempel på ett hur ett inlägg där jag visat upp gåvor kan se ut.

 

sponsrade inlägg och kampanjer på instagram

min största kanal, förutom bloggen, är mitt instagramkonto @amandamariajosefina där jag har ca 3400 följare. sponsrade inlägg märks ut med ”this post is sponsored by x” i början och med #samarbete i slutet.

exempel på hur ett samarbete på instagram kan se ut.

 

kontakta mig gärna på hej@amandamariajosefina.se