amanda jonsson

amanda, 23. från luleå, bor i stockholm.

välkommen hit!

mitt namn är amanda jonsson, jag är tjugotre år gammal och bor i stockholm. jag kommer från luleå men har bott här sedan två år tillbaka. nu i lägenhet nummer tre. jag ägnar mina dagar åt att skriva och läsa. till största del. jag skriver på ett längre projekt sedan ett bra tag tillbaka och pluggar b-kursen i litteraturvetenskap samtidigt som jag jobbar extra i bokhandel.

annat jag gillar som inte har med böcker och text att göra: att dricka vin med mina vänner, umgås med min pojkvän filip, dricka hutlösa mängder kaffe, svensk pop, grafisk design och illustration (just nu är jag inne på akvarell), växter, inredning, matlagning (vegansk sådan), prickigt och randigt, rött läppstift och gitarr.

jag har bloggat i vad som känns som tusen år. först, väldigt länge, på blogg.se (ajonssons hette jag då) och sedan 2016 hänger jag här. nu inte lika mycket som förut, då jag jobbade väldigt mycket med min blogg, men då och då, för att uppdatera om vad som händer och kanske mest för att själv kunna minnas vad jag faktiskt gör.

det är så roligt att ni hänger här också!

kram.