det här med tid alltså. den går betydligt långsammare nu under sommaren. ändå så snabbt. jag hinner ingenting, känns det som, gör ändå mycket. sedan sist har jag firat midsommar, umgåtts med min syster och firat livs tjugoettårsdag. mycket har varit fint alltså, men mycket också helt fruktansvärt. för ett par dagar sedan fick jag veta att en vän till mig inte längre lever. ena stunden letar man lämpliga presenter i en butik, andra stunden gråter man, i chock, mitt på drottninggatan. 

jag vet inte vart jag vill komma med det här inlägget annat än att jag antagligen inte kommer skriva här på ett tag. imorgon flyger jag till warzawa, nästa vecka upp till luleå, av en anledning jag aldrig hade trott. och tiden fortsätter ticka på men det är viktigt nu, kanske mer än någonsin, att bara stanna upp och känna. 

ta hand om er. <3

9 Comments

 1. Svara

  hanna, förbanna

  29 juni, 2017

  <3

 2. Svara

  Ingrid.ardelius@gmail.com

  29 juni, 2017

  Ta hand om dig!!

 3. Svara

  moa.hakansdotter@hotmail.com

  30 juni, 2017

  <3 <3 <3

 4. Svara

  angelica.bergmar.2@gmail.com

  30 juni, 2017

  Hej.
  Ville kommentera, men det blev för långt och personligt. Så skickade min kommentar på Facebook istället. Den ligger antagligen bland dina meddelandeförfrågningar/skräppost. Lite ord som jag hoppas kan vara till hjälp bara. Kram. <3

 5. Svara

  alma.hedmark.nlv@me.com

  1 juli, 2017

  hej. vill bara säga att det hände mig för ett år sedan och att det suger och att du ska ta hand om dig. <3

 6. Svara

  emeliewestlander@gmail.com

  2 juli, 2017

  Åh blev så ledsen för dig att läsa detta, fick först ett leende på läpparna när jag såg att det kommit ett nytt inlägg men det dog ganska fort när jag läste inlägget… Som en sten som sjönk i min bröstkorg. Så mycket kärlek och kramar till dig fina!! Ta hand om dig själv!! Gråt i floder när du behöver men försök att inte glömma bort att låta dig själv skratta ibland också<33333

 7. Svara

  bergman.mei@gmail.com

  3 juli, 2017

  Kram <3

 8. Svara

  Jennifer

  5 juli, 2017

  Jag beklagar. Vet hur ont det gör att mista en vän. Kram <3

 9. Svara

  Dani

  10 juli, 2017

  <3

LEAVE A COMMENT