detta nya semesterliv har varit så SINNESSJUKT idylliskt på sistone. har inte haft sådana sommarlovskänslor sen jag var barn. i början av min ledighet hade jag panik över att jag inte gjorde något, men efter några dagar började jag gå långsammare, andas lugnare. ni vet. 

i två veckor har jag varit i stort sett helt ledig. jag har badat i nackareservatet flera gånger, legat på stranden, druckit massa öl, lagat lasagne hemma hos erik, ätit svenska jordgubbar, legat på en madrass ute på balkongen, läst ut två böcker och BARA VARIT.

 

och det känns så bra i denna kropp. nu pluggar jag halvtid vilket känns som ingenting och jobbar extra på en liten bokaffär. resten av tiden går jag upp när jag känner för det, cyklar, är med mina vänner och ba MÅR. oförskämt nästan att skriva på detta vis men det känns så gött. sommar sommar sommar. vill mest bara titta på allsång och rå om mina tomatplantor på balkongen.

 

men JAA jag har pms också och saker är tråkiga också och jag är förbannat trött, fortfarande, men mycket är bra så det väger upp. 

 

typ att hänga med denna person, bo på hotell och käka pizza i sängen.

 

och att träffa liv och ellen efter jobbet, äta stikkinikki-glass och dricka juice på en himla parkbänk en onsdagkväll. älskar dom!!!

nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan träffa erik. imorgon kommer min syster hit från lule och så ska vi fira midsommar med massa bra personer hemma i bagis!! hoppas att sommaren är fin mot er också. KRAM.

29 juni, 2017

4 Comments

 1. Svara

  ljuvajulia@hotmail.com

  22 juni, 2017

  det här låter tusenfalt underbart, verkligen <3

 2. Svara

  Fredrikapavinden@gmail.com

  25 juni, 2017

  Mmm älskar somriga, peppiga blogginlägg. Älskar DINA blogginlägg! Känner mig också så där nykär i sommaren och vill bara njuta och vara hela tin. Hoppas du hade en fin midsommar Amanda!

 3. Svara

  sandra.le.jansson@live.se

  28 juni, 2017

  Dör för din balkong <3

 4. Svara

  sofia.tornesel@hotmail.com

  10 juli, 2017

  Åh, dina bilder är verkligen underbara! Så inspirerande och sommriga! x

  http://sofiavendela.blogspot.com/

LEAVE A COMMENT