sagan om en vår som gick lite för snabbt och sedan gick över till att bli en sommar där allt stannade upp. eller, mindre dramatiskt: från att ha pluggat på 150% till att plötsligt plugga halvtid och bara jobba då och då.

jag har, sedan jag lämnade in min uppsats i fredags, haft hur mycket tid som helst. tid åt att tänka, ligga på soffan, promenera, skriva (bara idag har jag skrivit över 1000 ord), lyssna på poddar, träffa vänner, vara ensam – och blogga igen. och det gör jag nu. på en ny plats. eller ja;
innehållet är detsamma men omslaget är nytt. 

 

jag flyttade från blogg.se till wordpress i slutet av förra sommaren och kände mig helnöjd i början. men sedan har mycket krånglat. all min kod har försvunnit, jag kan längre inte göra ändringar i min design och ÄH, det suger musten ur mig. så nu har jag bytt plattform. från och med nu hänger jag på squarespace och här är allt helt genialt. än så länge.

en stor anledning till min flytt är också att jag vill sammanföra alla delar på denna hemsida. både portfolio och kontaktuppgifter och blogg och kanske något mer. kanske lite musik, snart, kanske en hel sida ägnad åt bara böcker. eller åt mina texter. jag vet inte riktigt. 

jag hoppas att både ni och jag ska trivas här.

 

 

så vad händer i livet? 

jag har sommarlovskänsla! pluggar som sagt på halvtid nu – barn- och ungdomslitteratur. det känns kul. har köpt hem kurslitteratur som jag ser fram emot att läsa och varvar med att läsa sånt jag inte hunnit läsa under vårterminen. nästa vecka börjar jag jobba litegrann, någon dag i veckan sådär. känns också bra det. resten av tiden planerar jag att vara ledig SAMT ägna mig åt alla projekt som fått ligga på hyllan när tiden inte räckt till. som att blogga exempelvis. fotografera och skriva här, hänga mer på instagram. kanske ökar jag till fler blogginlägg i veckan nu under sommaren? det vore roligt.

 

förresten! extra kul på detta ställe är att ni, förutom att kommentera, också kan gilla inlägg. och gilla varandras kommentarer! mycket smidigt. om en gillar det då vill säga. 

nu ska jag fortsätta pilla med designen här. puss!

7 Comments

 1. Svara

  daniella.aberg@hotmail.com

  14 juni, 2017

  ser superfint ut här! xx

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   14 juni, 2017

   tack!!! xxx

 2. Svara

  info.lindbergellen@gmail.com

  14 juni, 2017

  så fint att höra från dig igen! jag tror det här kommer bli kanonbra.

 3. Svara

  kristine@hermig.com

  15 juni, 2017

  Så fint det er her! 🙂 Gillar!
  Kos deg med sommerferie. Og jeg ser fram til flere innlegg! 🙂

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   19 juni, 2017

   Tack snälla Kristine vad fint att du är här <3

 4. Svara

  reaktionista@gmail.com

  16 juni, 2017

  jättefint här ju!

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   19 juni, 2017

   tack snälla wilda!!!

LEAVE A COMMENT