mycket av det en gör fastnar ju inte på bild. men nu har jag 22 ögonblick att visa här. från de senaste veckorna. vissa äldre än andra. vissa helt nya.

 

för ett par veckor sedan satt jag och skrev på café rosteriet i liljeholmen. måste gå dit igen, snart. fint, lugnt och LJUST STÄLLE.

 

jag har köpt en mycket rimlig supertransparent rosmönstrad tröja som fått vara ute och dansa ett par gånger.

 

och lagat veganska fiskpinnar! det ni!

 

här har jag suttit och läst och skrivit manus.

 

och här har ellen suttit vid mitt köksbord.

 

 

en lördag gick jag, filip och erik till rosendals trädgård. vi satt i äppellunden, åt bullar, drack kaffe och pratade. efteråt traskade vi in mot stan och drack uteserveringsöl.

 

det har varit sommarvärme här mycket på sistone. en ledig söndag cyklade jag därför in till söder, satte mig i eriksdalslunden på en liten klippa och läste lagerlöf, åt bigarråer och fick färg på näsan.

 

jag har, efter en hel vinter i svarta byxor, börjat använda kjol lite mer. och lite mer färg. ovan syns min bästa blus, från monki, och min kära jeansjacka från weekday. med medföljande tandborste.

 

en annan somrig dag drack jag cava i ivar och låg på rygg i gräset med liv.

 

vi åt middag på hermans (svajnigt god vegansk buffe, ät där!) och åkte sedan till färgfabriken för öl och musik.

 

dagen därpå styrde jag och filip fest på gräset i bagis. vi bjöd in massa kompisar och firade hans födelsedag tre månader sent. jävligt mysig kväll.

 

dagen efter släpade vi oss ut i nackareservatet, låg på en filt nere vid sjön och åt dessa chips + jordgubbar.

 

efteråt vandrade vi runt i ca hela reservatet med nyvunnen energi. besteg berg och sånt ni vet.

 

vi har fått en ny kaffebryggare av min mamma vilket gör att jag dricker kaffe mest hela tin!!!

 

men annars sitter jag mest här om dagarna. i facksal 4 på stadsbiblioteket. skriver uppsats och sånt.

 

en kväll när jag pluggat klart mötte jag upp ellen som bor i närheten. vi gick till observatorielunden och jag tog livets kanske klyschigaste instagrambild.

 

och under helgen som var nu senaste hängde jag med sofia och björn!! dom bor ju i göteborg nu för tiden men kom hit i två dar. mycket fint! vi inledde helgen med middag på balkongen.

 

på lördagen drog vi in till stan, fikade och gick på hallwylska muséet. gratis att gå dit! kul grej!

 

annars åt vi mest godis och drack öl och hade det fint.

 

och nu, just nu, ser jag ut såhär. fluffig topp från primark gissar jag och så bäste kjolen från monki. 140 betalade jag för den på rean förra veckan!! bra! nu måste jag sluta skriva för jag ska vara hemma hos liv om en kvart och äta pizza.

VI HÖRS. snälla skriv en kommentar om hur det är med er. eller vad som helst! vad ni ska göra i sommar, vad är bästa pizza-topping är, vad ni tror om bloggarna (kommer dom dö ut???) eller vad ni tycker om senaste skam-säsongen. jag vill mkt gärna prata lite med er! kraaam.

12 juni, 2017

16 Comments

 1. Svara

  alexandra.loven@hotmail.se

  8 juni, 2017

  vad äre för goa bönor på första bilden? var köper en dom???

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   14 juni, 2017

   det e bönchips! världens godaste. finns på paradiset!

 2. Svara

  Anonym

  8 juni, 2017

  hej hej jag gjorde en helt sjukt god paj till middag ikväll! med halloumi, svamp, grönkål och kapris. hejdå!

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   14 juni, 2017

   men AJ vad gott det lät <3

 3. Svara

  saarinen.matilda@gmail.com

  8 juni, 2017

  Så mysigt! Hela ditt liv känns som ett instgramfilter! På ett mysigt sätt alltså 😀

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   14 juni, 2017

   haha men åh vad fint matilda <3

 4. Svara

  info.lindbergellen@gmail.com

  8 juni, 2017

  så många fina ögonblick på en och samma gång!med mig är det så himla bra just nu. du vet när en är sådär tillfreds med *livet*? precis så just nu. jag kan vakna och vara sur för att det inte är sol (det är ju för bövelen juni nu, ge mä sol varje dag) men avslutar ändå dagen med en bra känsla i bröstkorgen. ikväll åt johan och jag tacos torts att det inte är fredag och imorgon tar jag otto i famnen och johan i handen och åker till öland igen. det ska bli fint.

  hoppas allt är bra med dig! så fint att höra från dig igen <3 låt aldrig lelle bloggen dö. lova.

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   14 juni, 2017

   tack snälla ellen <3 <3

 5. Svara

  nastasjathor@gmail.com

  9 juni, 2017

  åååå att din blogg fungerar i alla format är så kul, älskade när du bloggade varje dag men lika mycket nu. 1. så många fina bilder, 2. underbara outfits, blir sugen på min egen jeansjacka nu, tack för tips, 3. MÅSTE komma upp till sthlm i sommar, kanske i juli eller augusti.
  min sommar är oviss, frilansar och jobbar i projekt nu, vet inte om det blir mer efter detta eller om jag måste panikleta jobb i juli. fixar med utlandstermin som kommer ge mig magsår pga allt är krångel och ingen hjälp, men vill så gärna till dublin. och är pizza blanko med päron, chevré, pinjenötter och honung!!!

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   14 juni, 2017

   tack fina du nastasja för allt. längtar tills vi ses. <3

 6. Svara

  bloggjenniferstroud@gmail.com

  9 juni, 2017

  Åh, så himla himla fin tillvaro. Blev lugn i hela kroppen av att läsa det här inlägget. <3

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   14 juni, 2017

   vad fint jennifer. tack. <3

 7. Svara

  Alicekilefors@live.se

  13 juni, 2017

  Neeej va fin blommig tröja – vart ifrån?!?!

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   14 juni, 2017

   ÅH, tack!! den kommer från monki! kram!

 8. Svara

  Amanda_nilsson1999@hotmail.com

  14 juni, 2017

  Ååh kan du inte lägga ut recept på de veganska fiskpinnarna? Såg jätte fina ut!

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   19 juni, 2017

   hej amanda! det ska jag fixa!

LEAVE A COMMENT