en onsdag.

18 maj, 2017

onsdag

hej på er. torsdag idag igen. idag befinner jag mig på mina skola precis hela dagen så detta inlägg är skrivet igår.

onsdag. kliver upp klockan sju, tvättar ansiktet så att jag vaknar. gör jag det vaknar jag direkt, gör jag det inte kan jag fortsätta sova hela dagen. sätter mig vid köksbordet. filip brygger kaffe. äter valnötsbröd, dricker mitt kaffe med havremjölk, söker ett jobb jag verkligen vill ha. stannar vid köksbordet i några timmar.

 

onsdag

cyklar till årsta för att hämta ett brev som kommit fel. har fått hit min gamla cykel från luleå, min nya blev ju stulen i höstas, och jag susar fram längs sockenvägen. nästan. det går trögt och bränner i ovana muskler och regnet piskar mot ansiktet men nu har jag cykel igen nu har jag cykel igen. kommer hem, äter lunch med filip, läser kurslitteratur och planerar för min uppsats, varvar med att måla akvarell.
onsdag

mer kaffe.

 

onsdag

i fin kopp med tillhörande fat.

 

onsdag

fick dessa två koppar för någon vecka sedan. tack snälla house of rym för presenten.

 

onsdag

vattnar växterna. mina tomatplantor har vuxit ur växthuset nu. hoppas att det blir tomater i år.

 

onsdag

och dr. westerlund trivs bra intill fönstret också.

 

på kvällen: lagar pasta med filip, äter godis, tittar på one tree hill. det sistnämnda i vanlig ordning.

till helgen: konsert på gröna lund, 23 grader varmt, obligatorisk picknick, ännu mer obligatorisk cykeltur någonstans. blir bra det här hörni.

6 Comments

 • Reply Linnea | (Chick)peas & Understanding 18 maj, 2017 at 08:47

  Gillar verkligen det här inläggskonceptet! <3

 • Reply anna 18 maj, 2017 at 09:21

  asså dina växter!! <3 <3

 • Reply Daniella Chanelle 18 maj, 2017 at 11:43

  älskar att du bloggar en gång i veckan nu, då vet man att det kommer iallafall ett inlägg som du inte behvöt stressa över<3

 • Reply Ellen 18 maj, 2017 at 20:52

  Dr Westerlund!! Magisk bild!!

 • Reply paralyserad 18 maj, 2017 at 21:06

  Åh så mysigt!

 • Reply Ellen 20 maj, 2017 at 09:05

  så himla mycket fint i detta inlägg. hoppas helgen blir härlig för dig!

 • Leave a Reply