maj

hörni! det är torsdag och försommar och varmt i luften och grönt överallt och häggen doftar som häggar gör och nu är det nästan juni. jag har burit med mig min systemkamera hela två dagar denna vecka vilket är mer än vad jag gjort på ungefär ett halvår och nu ska vi se hur min onsdag och torsdag (fram tills nu) har sett ut.

 maj

igår pluggade jag fram till eftermiddagen och vid två-snåret drog jag till emma för att spela basket!! har ej rört en basketboll sen min storhetstid på högstadiet men nog fan satt mina lay-ups kvar i muskelminnet. efter någon svettig timme rörde vi oss in mot skanstull, köpte glass och satte oss nere vid årstaviken.

 maj

pratade och tog av oss skorna och tänkte att man borde bada.

 maj

ett par timmar senare mötte vi upp cajsa och amanda, köpte en flaska bubbel och några pizzor och satte oss ned i vitabergsparken.

 maj

nog äre härligt å vrida ner en pizza sådär på en onsdag.

 maj

cajsa!

 maj

jag i tjugoengradig värme.

 maj

och amandas tatuering. det var den lilla del av henne som fastnade på bild men visst är tatueringen fin??? ja!

 maj

och så emma <3 <3 <3

 maj

imorse vaknade jag okristligt tidigt av att solen brände in genom fönstret. lyssnade på ljudbok, tog på mig mina ögonbryn och en vit skjorta och tog tunnelbanan in till medis för att möta upp ellen och promenera hit, till pom och flora.

 maj

ellen ellen ellen! vad vore jag utan henne?

 maj

vi åt smoothie bowls och drack kaffe och avhandlade ämnen så som födelsedagsfester, hyresvärdar, kommunalpolitiker och KÄRLEK.

 maj

och kom fram till att det är en bra tid i livet för oss båda just nu. att en skrattar sådär innerligt och djupt och sånt. mmmm.

 maj

ett stycke god frukost senare promenerade jag till il caffé där jag sitter nu vid sida om emma som skriver b-uppsats. och nu ska jag fortsätta plugga resten av eftermiddagen för att sedan, förhoppningsvis, sitta i solen på min balkong. ska försöka ta med mig kameran lite oftare nu. det är ju så himla roligt!

10 Comments

 1. Svara

  Anonym

  25 maj, 2017

  älskar formuleringen ”nog äre härligt å vrida ner en pizza sådär på en onsdag.”!!

 2. Svara

  anna_stenler@hotmail.com

  25 maj, 2017

  älskar försommar och all pepphet som kommer med den!

 3. Svara

  ljuvajulia@hotmail.com

  25 maj, 2017

  Basketboll och pizza är livet på försommaren! LIVET! I tell you!

 4. Svara

  info.lindbergellen@gmail.com

  26 maj, 2017

  älskar den här säsongen! försommar, sommar och sensommar är fasen det finaste.

 5. Svara

  ellennordin@hotmail.com

  26 maj, 2017

  Älskling!!

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   14 juni, 2017

   PUSS <3

 6. Svara

  reaktionista@gmail.com

  28 maj, 2017

  Åh så mycket fint och så ditt foto på det <3 Du kan verkligen konsten att fånga det vackra i vardagen.

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   14 juni, 2017

   tack snälla wilda. vad fint. <3

 7. Svara

  charlotte.bordvik@bring.com

  29 maj, 2017

  Ser ut som en drømmehelg! Og elsket den tattoveringen..

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   14 juni, 2017

   tack snälla charlotte!

LEAVE A COMMENT