håll i hatten! måndagsblogg? jaaaa, jag blev så pepp på att skriva en liten lista så jag lånade konceptet ”veckans lista” från flora. ses på torsdag igen.
 

monday

veckans planer:

komma ikapp med litteraturvetenskapen som jag försummat något på sistone. läsa kurslitteratur inför en uppsats som ska skrivas, plugga inför två redovisningar etc. plus skriva såklart! gå igenom responsen jag fick på närträffarna osv. annars ska jag titta på twin peaks ikväll med erik, sitta och läsa i en park, hänga med life och ha försenad födelsedagsfest för filip i helgen. och just det! bagis megaloppis på söndag!

 

DSC_7392

veckans läsning:

lyssnar på mig äger ingen som ljudbok just nu, inför en skoluppgift.

 

juni

veckans skrivande:

ta med mig det vi diskuterade på närträffen samt responsen jag fick av tove folkesson (mmm fangirlar fortfarande, hon var min handledare förra veckan <3) och ta mig tid till att flytta in helt i min lilla fiktiva värld någon dag i veckan även om det är mycket med allt annat just nu.

 

veckans roliga:

jag har fått fräknar! rolig delkurs i littvet! det fortsätter vara varmt! liv slutar tidigt på fredag :-))))

 

veckans tråkiga:

min cykel har fått punka!! hann cykla med den i två dagar. serrrr. måste få den fixad. undrar om jag har dålig karma?

 

veckans köp:

hittills en kaffe för 22 kr och en ”gårdagens macka med hummus” för 25 kr på caféet i bagis folkets hus. måste handla mat dock. *väntar på csn*

 

stockholm sundaystockholm sunday

veckans matlagning:

har iiiiingen lust att laga mat. vill bara äta picknickmat (typ oliver och vitt bröd) och fryspizza just nu. idag ”lagade” jag potatisbullar :—)))

 

veckans goda:

köpte bigarråer igår! satan i gatan vad goda dom var!

 

september

veckans kläder:

typ detta! minus strumpbyxor förhoppningsvis. samt mina svart culottes och nya jacka och sånt.

 

november

veckans blogginlägg:

detta! som kom av en slump. samt ett torsdagsinlägg i vanlig ordning. vad vill ni läsa då?

6 Comments

 1. Svara

  daniella.aberg@hotmail.com

  22 maj, 2017

  sommaren har kommit hit till england med!! 25+ hela veckan skare bli, mmhhh <333

 2. Svara

  daniella.aberg@hotmail.com

  22 maj, 2017

  önskemål om inlägg: hur du vill klä dej i sommar, helst med inköpsställen med hehe!

 3. Svara

  info.lindbergellen@gmail.com

  22 maj, 2017

  så fint att du också hakar på med veckolistan! jag har gjort den ett tag nu och tycker det blir en sån skön start på veckan att liksom lista vad som komma skall.

 4. Svara

  highfivelivet@gmail.com

  22 maj, 2017

  älskarrr listor! om man får önska fritt vill jag ha ett inlägg där man får följa med dig under en matlagnings*session*! alltså att du lagar ett recept men att vi mer följer med dig i det DU gör under matlagningen. har du förkläde på dig? läser du recept i mobilen eller på en dator eller ur en bok – eller lagar du rätten ur huvudet? kletar du överallt eller är du noggrann och tvättar händerna tusen gånger? vad sker medan u lagar maten? sitter liv eller Filip vid köksbordet och är Spotify-DJ? Eller är du ensam hemma och kollar på sminktutorials på yt medan du lagar (hehe)? Skär du snabbt, är du tidseffektiv, äter du en stödmacka, städar du undan under tiden eller är det ett diskberg efteråt TYP SÅNT allt vill jag veta!!! Tänker att det är ett receptinlägg i 3D eller kanske som att du e huvudrollen i en serie och receptet/maträtten en biroll! ditt Love interest kanske!! hehe okej hejdå tack för mig puss

 5. Svara

  highfivelivet@gmail.com

  22 maj, 2017

  PS OBS kanske inte just nu då ra… Eftersom du skrev att du inte e så pepp på matlagning… Ehehe. Men i framtiden nån gång! När du får feeling!

 6. Svara

  bergman.mei@gmail.com

  23 maj, 2017

  Alltså, Tove Folkesson som lärare! What, blir starstruck bara jag läser om det! Jag får nog söka lite på din blogg för att reda ut vad det är för kurs du läser… hmmm, blir ju sugen på att också läsa en skrivkurs nu!

LEAVE A COMMENT