onsdag 

hej på er. torsdag idag igen. idag befinner jag mig på mina skola precis hela dagen så detta inlägg är skrivet igår.

onsdag. kliver upp klockan sju, tvättar ansiktet så att jag vaknar. gör jag det vaknar jag direkt, gör jag det inte kan jag fortsätta sova hela dagen. sätter mig vid köksbordet. filip brygger kaffe. äter valnötsbröd, dricker mitt kaffe med havremjölk, söker ett jobb jag verkligen vill ha. stannar vid köksbordet i några timmar.

 onsdagonsdag

cyklar till årsta för att hämta ett brev som kommit fel. har fått hit min gamla cykel från luleå, min nya blev ju stulen i höstas, och jag susar fram längs sockenvägen. nästan. det går trögt och bränner i ovana muskler och regnet piskar mot ansiktet men nu har jag cykel igen nu har jag cykel igen. kommer hem, äter lunch med filip, läser kurslitteratur och planerar för min uppsats, varvar med att måla akvarell.

mer kaffe.

 onsdag

i fin kopp med tillhörande fat.

 onsdag

fick dessa två koppar för någon vecka sedan. tack snälla house of rym för presenten.

 onsdag

vattnar växterna. mina tomatplantor har vuxit ur växthuset nu. hoppas att det blir tomater i år.

 onsdag

och dr. westerlund trivs bra intill fönstret också.

på kvällen: lagar pasta med filip, äter godis, tittar på one tree hill. det sistnämnda i vanlig ordning.

till helgen: konsert på gröna lund, 23 grader varmt, obligatorisk picknick, ännu mer obligatorisk cykeltur någonstans. blir bra det här hörni.

8 Comments

 1. Svara

  linneasjberg@gmail.com

  18 maj, 2017

  Gillar verkligen det här inläggskonceptet! <3

 2. Svara

  anna_stenler@hotmail.com

  18 maj, 2017

  asså dina växter!! <3 <3

 3. Svara

  daniella.aberg@hotmail.com

  18 maj, 2017

  älskar att du bloggar en gång i veckan nu, då vet man att det kommer iallafall ett inlägg som du inte behvöt stressa över<3

 4. Svara

  ellennordin@hotmail.com

  18 maj, 2017

  Dr Westerlund!! Magisk bild!!

 5. Svara

  Anonym

  18 maj, 2017

  Åh så mysigt!

 6. Svara

  info.lindbergellen@gmail.com

  20 maj, 2017

  så himla mycket fint i detta inlägg. hoppas helgen blir härlig för dig!

 7. Svara

  polichinelle.blogg@hotmail.com

  30 maj, 2017

  håller tummarna för jobbet <3

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   14 juni, 2017

   tack <3

LEAVE A COMMENT