aprilaprilaprilaprilaprilaprilapril

en dag ska jag ha råd med en kontorsplats med flera meter högt i tak och stora fönster (sådana en kan sitta i) och ljust slitet trägolv och ett gigantiskt skrivbord där jag kan skriva rita fotografera måla skapa och illustrera digitalt på en ännu större skärm. men tills dess duger mitt 100 centimeter breda ikea-skrivbord i sovrummet rätt bra här sitter jag rätt bra på en kanske alldeles för hård pinnstol bredvid mina växter och boktravar med ett fönster framför mig. vill rekommendera alla att placera skrivbordet framför fönstret det är något alldeles särskilt med det.

7 Comments

 1. Svara

  info.lindbergellen@gmail.com

  5 april, 2017

  Himla fint ändå, trots att det kanske inte är en flådig kontorsplats med flera meter högt i tak! Johan och jag placerade vårt 3 m långa skrivbord längs en hel vägg vid ett fönster, bästa grejen att få in ljuset så.

 2. Svara

  contact.vickys.se@gmail.com

  5 april, 2017

  gardinväxten! älskaren.

 3. Svara

  jasmine.andersson@live.com

  5 april, 2017

  Mitt skrivbord är en tre meter lång, svart köksbänk som vi skruvat ben på, och ibland vill jag bara skaffa ett litet, vitt träskrivbord. Men så inser jag hur skönt det är med mycket plats för att skapa. Framför fönstret såklart.

 4. Svara

  jo.engstrom@hotmail.se

  6 april, 2017

  Verkligen fint! Jag försöker möblera om så mitt skrivbord ska hamna på en sån bra plats som möjligt, men det är svårt att få till!

 5. Svara

  reaktionista@gmail.com

  9 april, 2017

  så fint och jättebra tips Amanda <3

 6. Svara

  torablogg@hotmail.se

  9 april, 2017

  håller med om att det känns så fint att ha skrivbordet precis framför fönstret. älskar det<3. att sitta och skriva vid ett fönster är något alldeles extra. fint tycker jag!kram!

 7. Svara

  jessica@jessicaandersdotter.se

  18 april, 2017

  Åh så fint!!!!!! Alltså skulle kunna ha mitt skrivbord framför fönstret men skulle då sitta med ryggen mot dörren och det tycker jag INTE om 8(

LEAVE A COMMENT