om mars, helgen och min vecka.

6 mars, 2017

mars

mars har börjat bra. kallt, snöigt, men bra. sidorna i min kalender är kanske allra finast denna månad också.

 

mars

jag har haft en så bra helg. i fredags åt jag och filip middag i fem timmar. jag slängde ihop en auberginegratäng med en massa veganost, sedan drack vi rödvin och satt och pratade hur länge som helst. förstår verkligen inte hur intressant en annan person kan vara. trots att vi båda varit förkylda och således också hemma väldigt mycket de senaste veckorna tar samtalsämnena aldrig slut.

under lördagen skrotade jag runt hemma, pratade med erik och tittade på harry potter-videos på youtube. sedan drack jag bubbel och spelade med andra ord på folkbaren med liv, emma och cajsa. lite senare anslöt sig även david, plus filip och hans vänner. sedan, mitt i natten träffade jag hanna som jag inte hade träffat på över ett år. hon hängde med hem till oss och kvällen tog slut först när det blivit ljust ute. så jävla fint att stöta på henne bara sådär, vi lärde känna varandra i lule för snart fem (!) år sedan, och nu bor hon i malmö.

 

mars

annars: min avokadoplanta växer, elefantöre-bebisarna likaså, och jag har planterat fröer som jag nu går och tittar till mest hela tiden.

 

mars

denna vecka har jag inte så mycket planerat; jag ska gå på teater med erik och kanske skriva ihop med en från min skrivgrupp någon dag, men annars bara sitta här inne, vid mitt skrivbord, och skriva på en hemtenta i litteraturvetenskap. det är terminens första och det känns faktiskt så roligt. perks of att läsa ett ämne en verkligen gillar.

det var allt för nu. klart slut.

7 Comments

 • Reply Vicky 6 mars, 2017 at 16:56

  när man är ihop med nån länge och ändå bara FORTSÄTTER upptäcka saker. så. jävla. fantastiskt. hoppas ni båda e friskare. puss!

 • Reply Rebecca 6 mars, 2017 at 21:31

  nej vad fint med elefantisarna!

 • Reply Wilda 7 mars, 2017 at 11:23

  åh så fint att ni satt och pratade så länge över en middag <3

 • Reply Malin 8 mars, 2017 at 17:56

  hej!! för några veckor sen satt jag med en av mina bästaste vänner på tåget till norge och hon tipsade mig om din vackra blogg (alltså fina serviser, tar de aldrig slut?? <33). jag satt i en timme och bara tuggade i mig så många inlägg jag kunde innan sj-wifiet tog slut. nu måste jag verkligen fråga var du har köpt din norrlandsaffisch? har boken hemma och omslaget är fantastiskt! så pass att jag också vill ha den på väggen haha. tack för en superfin blogg också! <3

  • Reply amanda jonsson 8 mars, 2017 at 21:05

   hej malin! så glad jag blir att höra att din vän tipsat dig om min blogg och ännu roligare att du hittat hit!! det är min kille som köpt affischen men jag tror bestämt att han hittat den på teg publishings hemsida. kolla och återkom om du ej finner den så ska jag fråga honom!

   • Reply Malin 9 mars, 2017 at 23:30

    tack snälla du!!! hittade och beställde på momangen!

 • Reply Hanna 12 mars, 2017 at 14:02

  <3 <3 <3 <3

 • Leave a Reply