hemma, en tisdag i mars.

7 mars, 2017

mars

jag har precis druckit en kopp kaffe med skummad havremjölk plus kardemumma. och nu har jag lite pluggpaus så varför inte fotografera lite, och skriva här? jag saknar detta vardagsbloggande som jag ju ägnade mig åt så mycket förr om åren så nu tänker jag bestämt anamma det igen, när tiden finns. egentligen finns inte tiden nu heller men om det känns roligt så ska en ju göra det, tänker jag. vad har ni för er?

 

mars

jag lyssnar i skrivande stund på detta fenomenala album – däggdjur av säkert! – har ni lyssnat på det än? om inte: gör det. och just det: jag avundas er som fått biljetter till hennes spelningar i vår så mycket.

 

mars

idag har jag suttit i denna stol nästan precis hela dagen och läst kurslitteratur. just nu läser jag frankenstein av mary shelley och den är så bra! är så imponerad över att hon började skriva den som nittonåring.

 

mars

vi städade igår (det händer inte så ofta, mycket som inte syns på instagram höhö) och nu har jag pyntat med tulpaner cirka överallt och det är så jädrans trevligt här hemma nu. överanvänder ordet trevligt just nu men så äre.

 

mars

nu ska jag läsa klart boken var det tänkt och därefter ska jag hugga in i denna trave och fortsätta med hemtentan. och så ska jag köpa godis för det måste en när en skriver hemtenta. vi hörs! skriv gärna en kommentar så blir jag jätteglad. puss!

10 Comments

 • Reply Annakarin 7 mars, 2017 at 16:25

  Så himla mysigt ni har!! Pöss <3

 • Reply Annakarin 7 mars, 2017 at 16:25

  Fint! <3

 • Reply Clara Kron 7 mars, 2017 at 16:34

  Åh, hallå! Du vet att Säker! spelar på Popaganda i år väl? Peppen!

 • Reply Daniella Chanelle 7 mars, 2017 at 16:41

  Det ser så fint ut hemma hos er! Älskar blommor, tycker alla borde unna sej det.

 • Reply Nastasja 7 mars, 2017 at 18:01

  Så himla mysigt när en inreder hörn av rum med utgångspunkt i något en kan sitta i. Så himla mysigt, speciellt vid fönster så en får dagsljus automatiskt. Här hemma ska det göras stekt ris alldeles strax, är så hungrig att jag går under men måste vänta på badminton-Daniel. Puss!

 • Reply Victoria 7 mars, 2017 at 18:36

  Så fin leilighet <3 Og Frankenstein er så himla bra, en av mine favoritter!

 • Reply Ingrid 7 mars, 2017 at 20:20

  Ni har det så fint hemma hos er!! Mysigt med vardagsbloggning.

 • Reply madeleine dufva 8 mars, 2017 at 10:25

  asså! däggdjur! är hon inte ett GENI eller vad! herrejävlar vilket bra album det är :’)
  hoppas hemtentan gick bra fina. kraaam!

 • Reply Malin 9 mars, 2017 at 14:03

  Åh, jag älskar också Säkert! och just den skivan. Lovar att lyssna åt dig med när jag är på konserten i april!

 • Reply Emma 10 mars, 2017 at 07:42

  Älskar dina blogginlägg och älskar att få se glimtar från ditt hem, blir alltid så inspirerad!

 • Leave a Reply