jag höll på att skriva den tjugosjunde april i rubriken. det säger ganska mycket. så fort en ställde om klockan till sommartid blev det pangvärme här i stockholm. min syster skickar filmklipp på snön som faller i lule, pappa skickar gråtande dekaler i familjechatten och jag äter middag på balkongen.

så vad är det på tallriken? veganska biffar med gula ärtor och soltorkad tomat i från coop. alltså, ej spons (I wish) men de är SÅ goda. ni vet hur smaklösa färdiga biffar kan vara? det gäller inte för dessa. så smakrika plus najs konsistens. åt det med ris, lite ruccola, tomat, gurka, vitlöksfyllda oliver (min craving) plus veganmayo. mkt gott.

idag har jag suttit på kungliga biblioteket, skrivit textrespons och läst kurslitteratur; köpt en ny jeansjacka på weekday som är ungefär det finaste jag sett (ni får se snart); promenerat längs kungsgatan i sjuttongradig värme och helt förträngt det där med att det ska vara sju grader igen imorgon.

från imorgon kl 09:00 till torsdag kl 18:00 ska jag ha någon himla supertenta i litteraturvetenskap så jag säger väl hej så länge, till internet och omvärlden, vi ses någon gång efter det. puss.

7 Comments

 1. Svara

  clara.toll@gmail.com

  27 mars, 2017

  Kul tips med biffarna, får testa! Hoppas de hittar dig så de sponsrar dig 😀

 2. Svara

  jasmine.andersson@live.com

  27 mars, 2017

  Först och främst, så himla goda biffar! Älskar dom . För det andra, vad har du för design? Jag antar att du gått via wordpress eller så? Den är så himla fin, funderar själv på att byta till wordpress (läskigt & svårt) och vill ha lite inspo. Kram.

 3. Svara

  Anonym

  27 mars, 2017

  Såå avundsjuk på vädret! Lycka till med tentan <3

 4. Svara

  madeleinedufva@rocketmail.com

  27 mars, 2017

  men ahh så gott och underbart vädeheheeer!!! och stort lycka till imöra, u got thisss ❤

 5. Svara

  contact.vickys.se@gmail.com

  28 mars, 2017

  lycka till x100000 <3

 6. Svara

  reaktionista@gmail.com

  30 mars, 2017

  hoppas det går bra! så fint att kunna sitta ute. snart kan vi göra det jämt! ska själv skriva högskoleprov i helgen så håll en tumme för mig, ok?

 7. Svara

  info.lindbergellen@gmail.com

  2 april, 2017

  Hoppas att tentan gått bra och att du får njuta av våren i Stockholm ordentligt nu.<3

LEAVE A COMMENT