idag har jag producerat mer text än vad jag gjort på ungefär två veckor. det känns ärligt talat som en jäkla seger. jag har varit så trött de senaste dagarna, inte orkat så mycket. men idag: wow. sånt tacksamt avslut på veckan.

jag har suttit på bio rio ungefär hela dagen, med alba mitt emot. vi går samma skrivkurs och har gett respons till varandras texter, varenda vecka, sedan kursens början. trots att kursen är på distans kändes det alltså som att vi kände varandra, när vi bestämde oss för att ses idag. väldigt fint det.

ikväll ska jag dricka vin med ellen och imorgon ska jag fira filips födelsedag, ett par dagar i förskott. ser fram emot det, och allra mest att ge honom hans present – något jag jobbat på i ett par veckor. vet inte ens varför jag skriver det här, eftersom att jag antagligen inte kommer visa vad det är… hmm, något av det kanske ni får se av det. senare.

nu ska jag lämna hornstull och promenera bort till slussen (i vårsolen!!!) och kika på en gul klänning på monki. nu är det nästan april och då vill jag bära något annat än svart, vitt och grått. ha det fint!

2 Comments

 1. Svara

  contact.vickys.se@gmail.com

  25 mars, 2017

  skriva på bio rio i ett vårsoligt sthlm. drömmigt!! och så mkt grattis till att krossa skrivkramp!

 2. Svara

  anjabratt@gmail.com

  28 mars, 2017

  Så snygg du er, Amanda!
  Jeg har et (litt rart, kanskje) spørsmål: hvordan lager du smoothiene dine? Mener jeg så på instastory at du lagde dem i en typ foodprosessor? Le question er altså føglende: Hvordan fungerer det? Funker det bra? Jeg har ødelagt blender nummer to nå (de skal være bra nok til å knuse is, men ej) og lurer på om jeg kanskje skal prøve noe annet nå. Så kanskje foodprosessor er tingen? 🙂 More smoothiebowls for the people!

LEAVE A COMMENT