soffhörnet, när det var prydligt städat och fint. med nyupphängda tavlor dessutom.

 

en frukost: smoothie på banan, spenat, citronsaft och havremjölk. rostat bröd med hummus och persilja på.

 

en lunch: grönkål, pärlcouscous, tomat, soltorkad tomat och vitlöksfyllda oliver (herregud vad gott det är med oliver, ha alltid en olivburk hemma).

 

och en svartvit, något suddig bild på mig från i lördags.

 
jag bloggar med min mobil nu. har ingen aning om hur det kommer se ut; om bilderna blir rätt i storlek eller komprimeras ihop till suddiga klumpar. jag sitter på tunnelbanan hem, linje sjutton, med min ryggsäck i knät. idag har jag promenerat, ätit lunch med filip i stan, suttit och skrivit på café med honom bredvid och fått livets första stim-utbetalning. stor dag hörni.

jag funderar på en sak. igår pratade jag och chrissy om det här med att blogga och hur konsekvent en bör vara med det. jag hinner ju inte blogga dagligen längre, som jag gjorde förut, eftersom att jag pluggar så mycket. men jag vill ju fortfarande blogga. så jag undrar: är det bra om jag bestämmer mig för ett visst antal inlägg i veckan, t ex ett på måndag, ett på onsdag och ett på fredag, och således håller mig till dom dagarna?

jag själv konsumerar bloggar ganska rutinmässigt: om jag vet att bloggaren x skriver ett inlägg varje vardag blir jag… hm, inte besviken kanske, men det liksom rubbar rutinen, om hen helt plötsligt inte lägger upp någonting på två dagar. hahah. så jag tänker mig att det kanske är bättre om jag själv är konsekvent så att ni vet vilka dagar det finns nya inlägg att läsa här? skulle jag sedan få super-feeling kan ju inlägg dyka upp utanför ”schemat” också, ni fattar, men jag tänker mig att det vore skönt.

skulle bli jätteglad om ni tog er tid att svara på dessa funderingar. kram på er som fortsätter hänga med mig här.

15 Comments

 1. Svara

  Anonym

  16 mars, 2017

  Jaa, jag brukar oftast kolla in på bloggar jag vet uppdaterar varje dag och de som jag vet är lite mer slumpmässiga kollar jag inte lika ofta. Så ett bloggschema skulle nog fungera bra!

 2. Svara

  tove_soderberg@hotmail.com

  16 mars, 2017

  Personligen läser jag endast genom Bloglovin, så spelar ingen roll alls hur ofta/sällan bloggar uppdateras, jag läser när det kommer ett inlägg helt enkelt 🙂

  • Svara

   hannahaggblom@hotmail.com

   17 mars, 2017

   tycker exakt samma, det spelar ingen roll eftersom alla nya inlägg ploppar upp på Bloglovin’ 🙂

 3. Svara

  Anonym

  16 mars, 2017

  äsch, skriv när du känner för det så behöver det inte bli så bundet till dagar! jag kollar också genom bloglovin så ser ju när det dyker upp där 🙂

 4. Svara

  perssonsophie@hotmail.com

  16 mars, 2017

  Jag håller med Elina, skriv när du känner för det och har tid till det – annars är nog risken att du förknippar bloggandet med något som du måste göra i stället för något du som vill göra.

 5. Svara

  Anonym

  17 mars, 2017

  Jag följer på Bloglovin och är extremt dagvill så jag har ingen koll på vilka dagar olika bloggare brukar skriva, mer än att jag märker om någon som brukar blogga ofta plötsligt är tyst. Så någon slags struktur på hur många dagar i vecka man bloggar är nog bra, sen behöver en kanske inte vara extremt bunden till att det måste ske på just en måndag t.ex. om det inte passar med livet i övrigt?

 6. Svara

  Anonym

  17 mars, 2017

  jag tror på att blogga när en får feeling. blir inte besviken när jag tittar in på en blogg och det inte finns något nytt inlägg, blir bara glad om jag går in på en blogg och det råkar finnas et nytt inlägg!

 7. Svara

  prologen@hotmail.com

  17 mars, 2017

  Jag klickar mig hit via Bloglovin, när jag ser att ett nytt inlägg kommer upp. Men visst, ett schema är bra (jag gillar struktur) då kan du ju samla tidsinställda inlägg som du skriver när du har tid och lust.

 8. Svara

  hannahellenjosefin@gmail.com

  17 mars, 2017

  fino! läser dethär från datorn och jag tycker det ser hur snyggt som helst nu detta! din bloggdesign är så himla fin, personlig och lätt att konsumera. gillar massor!
  har också börjat blogga mer sporadiskt det senaste, mest beror det på mitt inre och hur svajigt jag kan må. jag vill att bloggen alltid ska vara en rolig grej och även fast jag önska att jag kunde blogga varje dag så vet jag att krystade blogginlägg, ja de blir liksom inge bra. dessutom har jag själv börjat läsa bloggar allt mer sällan, kanske fyra dagar i veckan snarare än varje dag. och istället för att, som förr bli glad av bloggarna som postar varje dag blir jag istället lite jag vet inte störd av att jag hunnit missa SÅ många inlägg under de dagarna jag inte läst. så, don’t be stressed om du inte bloggar varje dag! du har ju bloggat så länge nu att dina läsare gillar just dig och förstår att du har mycket och inte kan blogga all day every day. <3

  ps. ser fram emot att ses snart!?

 9. Svara

  victorialsto@gmail.com

  17 mars, 2017

  Bruker bloglovin så merker ikke når innlegg legges ut – men for din egen skyld er det SÅ BRA å bestemme dager du skal legge ut innlegg. Jeg har faste dager jeg vet jeg skal ha innlegg, og da passer jeg alltid på at de legges ut 🙂 mye mer effektivt synes jeg

 10. Svara

  nastasjathor@gmail.com

  17 mars, 2017

  Jag säger som flera av de andra, att jag läser via bloglovin’ och inte riktigt håller koll på dagarna. Vet bara att jag blir väldigt glad när dina inlägg dyker upp i flödet, oavsett hur ofta. Puss

 11. Svara

  bergman.mei@gmail.com

  18 mars, 2017

  för mig spelar det faktiskt ingen roll. jag läser alla mina bloggare via bloglovin’ och då dyker ju de nya inläggen upp allt eftersom. jag hinner inte heller blogga varje dag och har mest för mig själv en idé om hur mycket jag vill blogga, men eftersom jag är väldigt mån om att det inte ska kännas som en stress, har jag aldrig uttalat det på bloggen. och ibland, när livet kommer i mellan, då blir det längre mellan inläggen och då är det okej. ps. jag läser på datorn och tyckte inget av fotona såg konstiga ut.

 12. Svara

  saranorrhede@icloud.com

  22 mars, 2017

  Jag läser bloggar via bloglovin och reflekterar inte direkt över vilka dagar diverse inlägg publicerats. Blir bara glad när någon av mina favoritbloggare (ex. du <3) har uppdaterat! Tycker således inte det är nödvändigt med en schema, det kanske bara blir mer stressigt för dig om du någon gång måste rubba på det och så fallerar hela grejen ändå! Tycker det bästa är om du uppdaterar när du känner att du har tid och lust, då blir inläggen bättre också!

 13. Svara

  alicia@sivertsson.se

  1 april, 2017

  Åh, jag är precis tvärt om! Läser bloggar HELT utan struktur och har även svårt att hålla mig till någon slags schema själv och vill mest bara lägga upp efter lust och hjärta. Hur du än gör blir det nog bra <3

 14. Svara

  polichinelle.blogg@hotmail.com

  5 april, 2017

  gör precis som DU vill fino! <3 <3 själv läser jag via bloglovin' så har dålig koll på vilka dagar som vilken bloggare postar vad på, och jag är ganska lös i strukturen själv. det enda jag har fast är veckomatsedeln på söndagar, och sen brukar jag faktiskt strunta i att posta något på lördagar eftersom statistiken är rätt dalande då i vilket fall. på måndagar försöker jag har något kul att starta veckan med, sedan handlar det hela bara om att inte ha två likadana inlägg på raken (vardag, mat, listor etc).
  kontentan av svamlet: testa! är du sugen på att ha det mer uppstyrt så kör på det nån månad och utvärdera sen! du verkar ju vara person med rätt bra koll även i ditt bloggläsande, så det kanske går hand i hand med att du vill ha det lite mer uppstyrt själv också. PUSS! <3

LEAVE A COMMENT