jag gissar att de flesta av er som läser har hängt med från min tidigare blogg, men om inte kan jag ju berätta att jag bloggat i en himla massa år, både på den, och andra bloggar (som tyvärr inte finns kvar). hit flyttade jag i september 2016, men tyvärr gick det inte att exportera arkivet från blogg.se. därav: kortare arkiv på denna blogg, så varför inte fylla den med lite gammalt material?
nu tänkte jag att vi ska kika på vad jag gjorde i mars för ett år sedan.

jag köpte rosa tulpaner som fick stå på det runda köksbordet i lägenheten vi bodde i då. den låg i årsta, precis på andra sidan vattnet från södermalm. saknar inte lägenheten men däremot läget. var så fint att promenera runt årstaviken eller direkt över skanstullbron på typ tjugofem minuter.

 

jag pluggade då också, precis som nu. läste medie- och kommunikationsvetenskap och en liten kurs i digital grafik och illustration, båda på södertörn.

 

en uppgift var att skapa en logga till ett företag inriktat på läxhjälp. såhär blev min.

 

jag åt en massa smoothiebowls.

 

och såg ut såhär. hallå, kan vi ta en stund till att begrunda hur långt mitt hår har blivit på ett år.

 

mina föräldrar kom från luleå och hälsade på, och vi promenerade runt inne i stan. våren var så himla tidig.

 

den tolfte mars var den första vårdagen, det har jag och ellen bestämt. då kunde en gå utan halsduk, dricka kaffe i solen vid kungsträdgården och köpa tunna vårkappor på monki.

 

en annan dag åt jag tacos hemma hos sofia. då bodde hon bara en kort liten bussresa bort men nu bor hon i göteborg. hoppas på fler tacokvällar snart.

 

när jag var ensam promenerade jag mycket i min nya stad. vi flyttade ned till stockholm från luleå i januari 2016 och jag ville upptäcka varje hörn. bilden ovan tog jag när jag gått upp till skinnarviksberget av en slump. det är så vansinnigt fint där uppe.

 

annars firade jag filips tjugoårsdag, åkte hem till luleå en vecka och lärde känna nya bra personer.

5 Comments

 1. Svara

  hannahaggblom@hotmail.com

  14 mars, 2017

  så fint!

 2. Svara

  bystromsofia@gmail.com

  14 mars, 2017

  vill äta tacos med dig nu!!! <3

 3. Svara

  prologen@hotmail.com

  14 mars, 2017

  Önskeinlägg:Du får hemskt gärna berätta lite om hur du upplever studierna i litteraturvetenskap! Jag har fått intrycket (av tidigare inlägg) att det är ganska tungt? Höga krav? Mycket att hinna med? Jag sitter nämligen och funderar över höstens studier, där lit.vet. ligger högt på listan. I dagsläget studerar jag dubbla kurser i kreativt skrivande (75% totalt) och finner det lite myspys-nivå sådär. Trevligt. Tillräckligt, men inte stressigt.

  Om du har lust och tid får du gärna ta upp studierna lite mer ingående i ett inlägg.

  Tacksam 😀

 4. Svara

  ellennordin@hotmail.com

  15 mars, 2017

  Tänkte på det där i söndags, att det var ett helt år sen!! Kul att våren kommer igen nu. En fröjd!! Puss <3

 5. Svara

  alicia@sivertsson.se

  1 april, 2017

  Aåhe så fina små och stora ögonblick! Du ser verkligen Stockholm så mycket bättre än vad jag gör! Skulle vilja att du visade mig stan nån gång <3

LEAVE A COMMENT