mars

hej! det är lördag och jag har rört min kamera för första gången på jag vet inte hur länge. igår åkte jag och filip till ikea för att köpa lite grejer till lägenheten; ramar och sådant som har behövts länge. så igår kväll spikade vi upp denna lilla tavelvägg ovanför soffan. tre prints: lilla my, sirius black och några lökar, en akvarell av mig, en teckning av matilda och ett broderi av mig.

 mars

vi köpte också en stor ram till postern som följde med i hurulas senaste vinylskiva. tycker att den är så jäkla fin, i synnerhet sida vid sida med norrlandspostern.

 mars

vi köpte en ny växt också, som får bo i en korg på golvet. korgen är från indiska.

 mars

och så köpte vi en stol – i rotting. det är ungefär det sista materialet jag trodde att jag skulle ha i min lägenhet men jag älskar den. tycker att detta hörn, precis vid fönstret, blev så jäkla trevligt med den där.

 mars

bredvid den står min lilla porslinsblomma i en piedestal från lagerhaus, som jag fått av min mamma.

 mars

och på andra sidan mitt nya växthus, även det från ikea. i det odlar jag två sorters tomater och chili, och i den lilla rosa lådan bredvid odlar jag palettblad!

 mars

som sagt: mycket bra hörn av lägenheten.

 mars

med min monstera och elefantörat på plats också, så klart.

 mars

och några elefantbebisar.

 mars

ovanför hänger en gullranka i en ampel, som också är från lagerhaus.

 mars

det var en liten titt i vårt vardagsrum, som tro det ej känns färdiginrett nu. så färdigt som det kan bli, såklart – jag har ju en förmåga att ständigt tröttna och möblera om lite oftare än vad som är hälsosamt – men jag tänker att jag nu kan visa vardagsrummet i sin helhet snart. om ni vill se det, alltså.

12 Comments

 1. Svara

  hello@emmae.se

  4 mars, 2017

  Åh vad fint!!!

 2. Svara

  ouratilio@gmail.com

  4 mars, 2017

  Så jäkla fint hörn! <3

 3. Svara

  highfivelivet@gmail.com

  4 mars, 2017

  den där piedestalen är typ det finaste jag sett! och iofs hela ert hem. du har verkligen rätt om rottingstolen – ser så hiiiimla inbjudande ut med den där!! koseligt!

 4. Svara

  madeleinedufva@rocketmail.com

  4 mars, 2017

  åååh älskar er lägga! vardagsrummet ser hur fint som helst ut ??

 5. Svara

  Anonym

  4 mars, 2017

  Ni har det så himla fint!

 6. Svara

  Anonym

  4 mars, 2017

  Vill se hela rummet!!!

 7. Svara

  contact.vickys.se@gmail.com

  5 mars, 2017

  sirius!!! AH ÄR KÄR

 8. Svara

  hannahaggblom@hotmail.com

  5 mars, 2017

  men åh så fint!

 9. Svara

  reaktionista@gmail.com

  5 mars, 2017

  Jäklar vad fint och vad bra den där fåtöljen passade vid fönstret <3

 10. Svara

  bergman.mei@gmail.com

  6 mars, 2017

  Det ser supermysigt ut! Jag ser fram emot att få se resten 🙂

 11. Svara

  info.lindbergellen@gmail.com

  9 mars, 2017

  Rotting är ett sådant material som jag också har haft en sådan knepig relation till, liksom känt att det aldrig skulle få komma hem till mig. Sedan hittar Johan en fåtölj med rottingsits på loppis och den var SÅ fin. Sedan dess har jag haft en mjukare syn på materialet och skulle gärna ta in mer sådant till oss. Så fint!

 12. Svara

  ingridannanathalie@gmail.com

  13 mars, 2017

  Gu vad fint! Din nya växt, vad heter den? Jag har ärvt en sån (tror jag för den är superlik) av en kompis men inte lyckats hitta den nånstans på internetz. Behöver alla råd om jag ska få den att frodas tror jag.

LEAVE A COMMENT