två klädval från förra veckan.

6 februari, 2017

det var så länge sen jag visade vad jag hade på mig för kläder så det tänkte jag råda bot på genom att visa två par uppsättningar kläder jag bar förra veckan. det blir mest svart nu om vintern.

 

kläder

kläder

en dag hade jag på mig detta: tröja från monki, linne (som egentligen är en klänning) från gina tricot och kjol från h&m.

 

satt sedan iklädd denna stass och lyssnade på en föreläsning och såg trött ut.

 

 

kläder

OJ. insåg nu hur gul denna bild blev. men ah – en annan dag såg jag ut såhär. jag hade på mig svart polo från monki och jeans – också från monki. vilken skräll! dessa jeans är min bästa modell: taiki. de är höga i midjan och vida över benen. inga andra jeans passar mina ben; de som ska vara vida i modellen sitter liksom tajt; men dessa fungerar och jag älskar dom.

 

och såhär såg jag ut lite närmare. ser ni vad långt mitt hår har blivit förresten? knäppt! det är dock hemskt slitet så jag måste klippa mig lite tror jag. vart kan en klippa sig i stockholm utan att det kostar skjortan? TIPS TACK.

13 Comments

 • Reply Nastasja 6 februari, 2017 at 07:14

  Men så jävla snygg du är! Blev inspirerad att köra copy-paste på din översta outfit idag. Föll för 90-talet jag med till slut, med linne över tee/långärmat. Puss ha en fin dag saknar dig

 • Reply Annie - lättlagat vegokäk 6 februari, 2017 at 07:53

  Du är så djävulusiskt fin <3

 • Reply Sofia 6 februari, 2017 at 10:04

  FINIS! <3 Jag klipper mig på Frisörskolan för typ 100 kr, både här i Gbg men även när jag bodde i Sthlm (https://www.svenskafrisorskolan.se/stockholm/elevbehandlingar.php). Så värt!!

 • Reply Anja 6 februari, 2017 at 11:15

  Så fin! 🙂

 • Reply natalie 6 februari, 2017 at 12:26

  du är så otroligt fin!!

 • Reply madeleine dufva 6 februari, 2017 at 18:21

  så himla himla fiiin!!!
  AH har också taiki men i jeansblå. de första jeansen jag köpt/använt på typ 7 år men älskar dom verkligen ?

 • Reply alma 6 februari, 2017 at 21:57

  Gå till saxin i liljeholmen! jag som färgar håret kan få det billigt där med ‘stockholmsmåt’t (1500 kr för klippning inkl. foliefärgning av hela håret.) De brukar alltid vara jättegulliga och bjussa på kaffe dessutom <3 Annars brukar många salonger ha frisörstudenter som klipper för en billig peng, eller varför inte be en kompis klippa håret på en??

 • Reply Linnéa 6 februari, 2017 at 21:59

  Får lite Clueless-vibbar av din första outfit, så snyggt! ?

  Monki är verkligen mitt go-to ställe när det gäller kläder, de bara gör det så rätt. Tyvärr finns inte Monki här Australien plus att det alltid är för varmt för alla härliga, vintriga kläder som jag längtar efter..

  Så får väl hålla mig till mina fladdriga hippie-byxor sålänge det är 35+ ?

  Älskar att läsa din blogg, speciellt när jag saknar hemma lite extra!

  • Reply Lakesha 26 april, 2017 at 15:29

   That’s the best answer by far! Thanks for couigibnttnr.

 • Reply Daniella Chanelle 7 februari, 2017 at 13:07

  Monki finns inte här i England vad jag vet, så ledsen :'(

 • Reply Fredrikapåvinden 9 februari, 2017 at 16:41

  Åh älskar sånna här hederliga ”vad jag har på mig inlägg” <3 ^^

 • Reply rebecca 12 februari, 2017 at 21:55

  ååå så fin

 • Reply Ebony 26 april, 2017 at 11:42

  I’m so glad that the innteert allows free info like this!

 • Leave a Reply