om en akvarell, tulpaner och om min vecka sju.

13 februari, 2017

akvarell

igår hade jag en helt ensam dag för första gången på länge. promenerade till skanstull (i solen), läste, spelade piano, tittade på mandelmanns gård (det är mitt absoluta favoritprogram; jag vill flytta till österlen nu och odla tomater) och målade tulpaner.

nu är det vecka sju och mitten av februari och jag har precis lämnat in veckans text. i veckan ska jag träffa chrissy på citykonditoriet och skriva, klippa håret, gå på ännu en kurs i screentryck (fast för lokalerna denna gång, när den kursen är över får jag trycka så mycket och ofta jag vill), plugga såklart och lyssna på iiris viljanen på kulturhuset.

8 Comments

 • Reply Ellen 13 februari, 2017 at 10:08

  Gillar de här tulpanerna så himla mycket. Du är så duktig! + hur kul att sen kunna trycka hur mycket du vill? Dröm.

  • Reply Ellen 13 februari, 2017 at 10:10

   Hahaha alltså åh. Läste min kommentar igen nu och insåg att jag lät ironisk med det sista, att du får trycka hur mycket du vill sen? Så obs obs, det var ej ironi bara en trött feberhjärna som yrar <3

 • Reply Ingrid 13 februari, 2017 at 11:19

  Fina blommor! Låter som det blir en fin vecka för dig.

 • Reply Fredrikapåvinden 13 februari, 2017 at 12:07

  Låter som en himla fin vecka! Och SÅ kul med tryck! Jag sitter själv och planerar ett kommande tryck!

 • Reply matilda 13 februari, 2017 at 18:25

  Himla fina tulpaner! Och vilken drömmig dag. Vill också vara ensam och inte ha några måsten.

 • Reply Malin 14 februari, 2017 at 10:44

  Åh, jag är så avundsfrisk på dig och möjligheten att screentrycka hur mycket du vill! Jag bodde i den salen på gymnasiet. Mönster och tryck är livet <3

 • Reply hanna, förbanna 14 februari, 2017 at 13:47

  så himla fin bild!

 • Reply Katta Kvack 16 februari, 2017 at 18:34

  Åh ja! Jag vill också odla tomater på Österlen! 😀

 • Leave a Reply