livsuppdatering. och havet.

23 februari, 2017

hej på er. va längesen det är. jag har varit sjuk sen i söndags och har således inte gjort någonting alls i veckan. antar att även jag fått den där himla influensan som verkar smitta typ alla nu. nu har jag äntligen börjat må lite bättre, så pass att jag kan sitta vid mitt skrivbord och faktiskt orka plugga litegrann, men fortfarande sover jag mest. och nu är jag så less: på att ligga i sängen, att inte orka någonting, att vara ensam, för att jag missar filips releasegig ikväll. om ni bor i stockholm: gå till bar brooklyn ikväll (i hornstull) och lyssna på honom, för min skull ok? han spelar kl nio prick.

 

fyra bra saker:

bokrean! har tyvärr inte kunnat besöka någon bokhandel men har kikat på flera titlar som jag vill beställa hem.

jag har läst 12 böcker hittills i år. det där med att läsa 52 böcker i år känns inte så svårt längre. tänkte skriva mer om vad jag läst snart.

tofulines veganska chokladglass. heerrreeeegud. denna räddar mina förkylningsdagar.

bilden ovan som jag hittade i en gammal mapp. <3 HAVET. <3 tagen i lule skärgård, utanför ön där min familj har stuga.

4 Comments

 • Reply Vicky 24 februari, 2017 at 07:00

  den här bilden alltså. påminner om en jag har på väggen. fint. krya snabbt som attan, amanda. krami <3

 • Reply lovisa 24 februari, 2017 at 11:25

  vad fint med en uppdatering från dig, har saknat dem <3

 • Reply Rebecca 27 februari, 2017 at 11:17

  alltså så fint

 • Reply Ellen 27 februari, 2017 at 20:35

  Havet alltså, finaste någonsin. Älskar att bo vid kusten.

 • Leave a Reply