hej!! jag är äntligen (nästan) frisk. uppskattar livet så mycket just nu. har bara legat på min säng i EN VECKAS TID och nu är precis allt annat än det kul: typ att gå och handla, helgens stora aktivitet. i veckan har jag bara läst och tittat på precis hela youtube så nu ska vi se på lite andra bilder från denna månad. februari har varit väldigt bra i år, bortsett från veckan som varit. jag har bland annat börjat läsa boken ovan – the girls av emma cline.

 

jag har lärt mig att göra avokadorosor. är väldigt stolt över detta.

 

och så har jag ätit frukost på pom och flora med liv och ellen. en sån fröjd. dyrt men mmmmm.

jag har varit såhär fräsch. :-))

 

och börjat screentrycka.

 

det har blivit många skriv/plugg-dejter. till höger på bio rio med chrissy, flora och yrsa (bild av chrissy) och till vänster på citykonditoriet med yrsa, chrissy och jessi.

 

en annan dag träffade jag ellen på haga bageri, och någon dag därpå skrivdejtade jag emma på il caffé. men det har jag ingen bild ifrån.

 

jag har också hunnit vrida ner två semlor. veganska båda två. den ovan från citykonditoriet (rekommenderar!) och den andra hos liv en kväll när jag, hon och hennes bror tittade på teve och pratade om gymnasiet och det bisarra i att vi 94:or och äldre läste kursen datakunskap :”’))))

 

en fredag drog vi en skriv-aw. klockan två. älskar bilden till höger, som jessi tagit. den till höger, där jag och chrissy ser ut att ha ett mkt förtroligt samtal, är tagen av andrea.

 

annars denna månad har jag lyssnat ungefär hundra varv på säkert!’s nya album, skrivit väldigt mycket nytt, haft pizzakväll hemma hos oss, dansat på slakthuset och hängt med filip. det var typ mitt februari. är så redo för mars nu. och redo för att bli av med den här snön som tyckte att det passade att komma nu.

glöm inte att följa mig på instagram där jag uppdaterar dagligen – både genom bilder och i min story. @amandamariajosefina heter jag där. 

24 februari, 2017

8 Comments

 1. Svara

  daniella.aberg@hotmail.com

  26 februari, 2017

  skrivdejter låter ju himla fint. och avokadorosor <3<3 vad kryddar du din avokado med?

 2. Svara

  bergman.mei@gmail.com

  27 februari, 2017

  Fin månad ändå, alltså! Trots sjukdom och snö. Men ja, längtar också till mars, som äntligen kommer på onsdag (!!!), för då är vi äntligen inne i våren. Yes!

 3. Svara

  ouratilio@gmail.com

  27 februari, 2017

  Vilken strålande jäkla månad ändå, sjukdomen till trots.

 4. Svara

  reaktionista@gmail.com

  27 februari, 2017

  Men hjälp vad härligt att skriva med sådär många andra. Skulle få så mycket mer gjort då känns det som. Måste hitta en skrivdejt i min stad alltså. Och tack för påminnelsen om Emma Clines bok. Började lyssna på den men så gick mitt abonnemang ut och jag var fattig…

 5. Svara

  info.lindbergellen@gmail.com

  27 februari, 2017

  Åh! Avokadorosor, det måste jag testa. + du är så himla fin!

 6. Svara

  linsch33@gmail.com

  27 februari, 2017

  Vad häftig med avokadoroser!!

  • Svara

   wjb7s8mv3hl@mail.com

   26 april, 2017

   The genius store cadlle, they’re running out of you.

 7. Svara

  matomspunnet@live.se

  7 mars, 2017

  Älskade Flickorna! Himla fin bok!

LEAVE A COMMENT