akvarell
igår hade jag en helt ensam dag för första gången på länge. promenerade till skanstull (i solen), läste, spelade piano, tittade på mandelmanns gård (det är mitt absoluta favoritprogram; jag vill flytta till österlen nu och odla tomater) och målade tulpaner.

nu är det vecka sju och mitten av februari och jag har precis lämnat in veckans text. i veckan ska jag träffa chrissy på citykonditoriet och skriva, klippa håret, gå på ännu en kurs i screentryck (fast för lokalerna denna gång, när den kursen är över får jag trycka så mycket och ofta jag vill), plugga såklart och lyssna på iiris viljanen på kulturhuset.

7 februari, 2017

8 Comments

 1. Svara

  info.lindbergellen@gmail.com

  13 februari, 2017

  Gillar de här tulpanerna så himla mycket. Du är så duktig! + hur kul att sen kunna trycka hur mycket du vill? Dröm.

  • Svara

   info.lindbergellen@gmail.com

   13 februari, 2017

   Hahaha alltså åh. Läste min kommentar igen nu och insåg att jag lät ironisk med det sista, att du får trycka hur mycket du vill sen? Så obs obs, det var ej ironi bara en trött feberhjärna som yrar <3

 2. Svara

  Ingrid.ardelius@gmail.com

  13 februari, 2017

  Fina blommor! Låter som det blir en fin vecka för dig.

 3. Svara

  Fredrikapavinden@gmail.com

  13 februari, 2017

  Låter som en himla fin vecka! Och SÅ kul med tryck! Jag sitter själv och planerar ett kommande tryck!

 4. Svara

  saarinen.matilda@gmail.com

  13 februari, 2017

  Himla fina tulpaner! Och vilken drömmig dag. Vill också vara ensam och inte ha några måsten.

 5. Svara

  hannahaggblom@hotmail.com

  14 februari, 2017

  så himla fin bild!

 6. Svara

  bergman.mei@gmail.com

  14 februari, 2017

  Åh, jag är så avundsfrisk på dig och möjligheten att screentrycka hur mycket du vill! Jag bodde i den salen på gymnasiet. Mönster och tryck är livet <3

 7. Svara

  kattakvack@gmail.com

  16 februari, 2017

  Åh ja! Jag vill också odla tomater på Österlen! 😀

LEAVE A COMMENT