det var så länge sen jag visade vad jag hade på mig för kläder så det tänkte jag råda bot på genom att visa två par uppsättningar kläder jag bar förra veckan. det blir mest svart nu om vintern.
 

kläder

kläder

en dag hade jag på mig detta: tröja från monki, linne (som egentligen är en klänning) från gina tricot och kjol från h&m.

 

satt sedan iklädd denna stass och lyssnade på en föreläsning och såg trött ut.

 

 

kläder

OJ. insåg nu hur gul denna bild blev. men ah – en annan dag såg jag ut såhär. jag hade på mig svart polo från monki och jeans – också från monki. vilken skräll! dessa jeans är min bästa modell: taiki. de är höga i midjan och vida över benen. inga andra jeans passar mina ben; de som ska vara vida i modellen sitter liksom tajt; men dessa fungerar och jag älskar dom.

 

och såhär såg jag ut lite närmare. ser ni vad långt mitt hår har blivit förresten? knäppt! det är dock hemskt slitet så jag måste klippa mig lite tror jag. vart kan en klippa sig i stockholm utan att det kostar skjortan? TIPS TACK.

4 februari, 2017
7 februari, 2017

13 Comments

 1. Svara

  nastasjathor@gmail.com

  6 februari, 2017

  Men så jävla snygg du är! Blev inspirerad att köra copy-paste på din översta outfit idag. Föll för 90-talet jag med till slut, med linne över tee/långärmat. Puss ha en fin dag saknar dig

 2. Svara

  annie.mansson.amn@gmail.com

  6 februari, 2017

  Du är så djävulusiskt fin <3

 3. Svara

  bystromsofia@gmail.com

  6 februari, 2017

  FINIS! <3 Jag klipper mig på Frisörskolan för typ 100 kr, både här i Gbg men även när jag bodde i Sthlm (https://www.svenskafrisorskolan.se/stockholm/elevbehandlingar.php). Så värt!!

 4. Svara

  anjabratt@gmail.com

  6 februari, 2017

  Så fin! 🙂

 5. Svara

  natalieesseen@gmail.com

  6 februari, 2017

  du är så otroligt fin!!

 6. Svara

  madeleinedufva@rocketmail.com

  6 februari, 2017

  så himla himla fiiin!!!AH har också taiki men i jeansblå. de första jeansen jag köpt/använt på typ 7 år men älskar dom verkligen ?

 7. Svara

  Anonym

  6 februari, 2017

  Gå till saxin i liljeholmen! jag som färgar håret kan få det billigt där med ‘stockholmsmåt’t (1500 kr för klippning inkl. foliefärgning av hela håret.) De brukar alltid vara jättegulliga och bjussa på kaffe dessutom <3 Annars brukar många salonger ha frisörstudenter som klipper för en billig peng, eller varför inte be en kompis klippa håret på en??

 8. Svara

  linnea.rm.bjornfot@gmail.com

  6 februari, 2017

  Får lite Clueless-vibbar av din första outfit, så snyggt! ?
  Monki är verkligen mitt go-to ställe när det gäller kläder, de bara gör det så rätt. Tyvärr finns inte Monki här Australien plus att det alltid är för varmt för alla härliga, vintriga kläder som jag längtar efter..

  Så får väl hålla mig till mina fladdriga hippie-byxor sålänge det är 35+ ?

  Älskar att läsa din blogg, speciellt när jag saknar hemma lite extra!

  • Svara

   k5ptemeul@outlook.com

   26 april, 2017

   That’s the best answer by far! Thanks for couigibnttnr.

 9. Svara

  daniella.aberg@hotmail.com

  7 februari, 2017

  Monki finns inte här i England vad jag vet, så ledsen :'(

 10. Svara

  Fredrikapavinden@gmail.com

  9 februari, 2017

  Åh älskar sånna här hederliga ”vad jag har på mig inlägg” <3 ^^

 11. Svara

  rebeccalarsson@hotmail.se

  12 februari, 2017

  ååå så fin

 12. Svara

  9w0zze623@gmail.com

  26 april, 2017

  I’m so glad that the innteert allows free info like this!

LEAVE A COMMENT