för någon vecka sedan skapade jag ett mönster utifrån två äpplen. provade då att skriva ut det och tycker att resultatet blev så fint. här kan du se den digitala varianten.

 

förra tisdagen gick jag på biblioteket och lånade några böcker. sedan gick jag på caféet lilla bagis för att bara dricka havrecappuccino och sitta och läsa en stund. det var första gången jag besökte det caféet sedan jag flyttade hit. antagligen för att det ligger för nära. kommer lätt gå hit igen. superlitet men väldigt mysigt ställe.

 

förra onsdagen åt jag och emma frukost på scandic grand central. det var det bästa jag lagt pengar på på länge. vi åt pannkakor med lönnsirap, croissanter, massa färsk frukt och gott bröd. drack kaffe och juice och pratade. länge.

 

efteråt promenerade jag en bit med henne när hon skulle till sitt jobb på sveavägen. såhär fin e hon.

 

sedan hälsade jag på liv på hennes jobb. de har så SJUKT fina grejer där. gick runt och tittade en stund, på fina sprayflaskor till krukväxter och det där porslinet jag så gärna vill ha.

 

en stund senare gick jag upp till teatercaféet i kulturhuset för att dricka kaffe och plugga litteraturhistoria i ett par timmar.

 

min torsdag och fredag förra veckan spenderade jag på skolan. jag går en projektkurs i skrivande på distans, vid jakobsbergs folkhögskola, och det var så fint att få träffa vår lärare och de andra kursdeltagarna. att bara få omge sig av skrivande personer i två dagar, bli bjuden på mat, ha skrivövningar och att få läsa upp delar ur våra projekt högt. jag var otroligt trött efter dessa två dagar, men ännu mer uppfylld.

 

i lördags firade jag och filip vår fyraårsdag. det är så knäppt att vi varit ihop så länge, att vi orkat oss igenom perioder som varit jobbigare, men att vi fortfarande är så sjukt kära i varann. det är en jäkla ynnest att få vara med honom. vi är ett sånt bra team han och jag. hur som helst, vi började dagen med plättar till frukost. med blåbär, lönnsirap, oatlys vaniljglass. drack kaffe länge, hällde juice i vinglas.

 

sedan åkte vi in till systemet för att köpa cava och åkte sedan vidare mot bergianska trädgården för att fika i deras växthus. jag tog tyvärr inga bilder där men jag måste åka dit snart igen. så sjukt fint ställe att fika på. efteråt åt vi indiskt på en restaurang i vasastan, och sedan promenerade vi hem till ellen för att dricka tidigare nämnda cava och umgås med henne och några vänner.

 

annars så har jag mest pluggat, skrivit, ritat lite och spenderat en hel dag i studion tillsammans med filip. i vår kommer en få höra mer av mig i musikväg. det är jag väldigt pepp på.

nu ska jag åka in till stan för att äta frukost med liv och ellen. puss.

6 Comments

 1. Svara

  josefin@martell.se

  1 februari, 2017

  Såå fint äppelmöster!!

 2. Svara

  Vsknova@hotmail.com

  1 februari, 2017

  Har alltid undrat vilket program man använder för att göra dessa illustrationer. Kan inte du visa en guide på hur du gör? Eller berätta vilket program du använder osv?

 3. Svara

  alexandra.park@telia.com

  1 februari, 2017

  Undrar samma sak som Valeria! Du ritar väldigt fint 🙂

 4. Svara

  jasmine.andersson@live.com

  1 februari, 2017

  Allting låter som så bra grejer som gör en avslappnad och glad. Så fint att få läsa.

 5. Svara

  janinawillstedt@gmail.com

  1 februari, 2017

  Vilka härliga bilder och du skriver helt magiskt, verkligen. Blev supersugen att äta frukost på Scandic grand central, vad fick ni betala för det?

 6. Svara

  bergman.mei@gmail.com

  2 februari, 2017

  Wow på golvet på hotellet! Det ser helt ljuvligt ut. Att lägga pengar på riktigt god mat är verkligen livet, alltså! Vad härligt det låter med skrivdistanskursen, jag hoppas känslan håller i sig. Och jag säger som några andra i kommentarsfältet; berätta gärna mer om hur du gör dina illustrationer. Vilket/vilka program använder du? Hur brukar du lägga upp det? Har du något favoritverktyg? Osv. Det hade varit jätteintressant.

LEAVE A COMMENT