en ny lista från rifle paper och annat bra.

16 januari, 2017

riflepaperriflepaper

tre från i torsdags, när jag pluggade från sängen precis hela dagen.

visst är min nya veckolista fin? jag fick den av filip i födelsedagspresent, från rifle paper, och den är ungefär det bästa som hänt min hjärna. jag har ju min kalender också, givetvis, där jag skriver in allt som händer, men listan fyller jag både med små och stora saker jag behöver göra; som ett schema. tycker att det blir så bra översikt då (hinner jag inte något en dag så skriver jag in det till nästa), och så är det ju så tillfredställande att bocka av punkter på listor.

 

så vad händer i veckan?

jag ska skriva strukturera skriva strukturera. har skaffat mig ett nytt skrivprogram som ska hjälpa mig med struktureringsdelen. känns som ett måste nu när mitt projekt ska BLI KLART denna vår!!! ska också läsa en himla massa, gå på formex en sväng nu på onsdag och mest bara komma in i min nya pluggtillvaro. nu har jag läst klart medieteknik och jag är så redo för denna vårtermin. och juste, jag ska gå på skamfest också. det ska bli skikkeligt kul ass. plus! i veckan ska jag också försöka ta med mig kameran, och blogga, så mycket som möjligt.

 

vad ska ni göra?

7 Comments

 • Reply Nastasja 16 januari, 2017 at 07:45

  Det ska bli så härligt att följa dig i ditt skrivande. Kanske kommer det en sneak på någon mer text igen? Tyckte om stycket du delade med dig av sist så mycket. Idag börjar jag en ny kurs, på onsdag börjar yogan, på torsdag kommer mamma morfar mormor på kvällsmat och på lördag är det 30årfest. Full fart framåt!

 • Reply Christin - Midis 16 januari, 2017 at 10:13

  Ville mest säga att jag gillar din layout så himla mycket – jättefint!! Idag skall jag jobba och sen direkt hem till Gotte – dagens bästa tidspunkt, när han ser en i dörren på förskolan.

 • Reply anna 16 januari, 2017 at 19:14

  gud va spännande med projektet! startade min andra termin på min kandidat och jag känner mig pepp på den här terminen och efter skolan va vi några som åt sushi och snackade skit så bra dag för bara januarimorgon!

 • Reply Clara 18 januari, 2017 at 10:46

  Så otroligt bra lista, och jättefin! Måste skaffa mig något liknande asap, för min är så himlade ful.

 • Reply Malin 18 januari, 2017 at 11:27

  Listan ser superfin ut! Rifle gör så snygga grejer! Jag jobbar och jobbar, men ska också fira min födelsedag i lite olika omgångar pga fyllde år i måndags 🙂 Älskar att fylla år! Och sen ska jag fira min brors examen. Lycka till med skrivandet!

 • Reply Wilda 18 januari, 2017 at 18:43

  Åh vilken fin! Jag är ju helt såld på Bullet Journal men jag kan ta mycket inspo från såna där block faktiskt. Lägger upp min vecka lite så i den.
  Vad är det för skrivprogram du har? Scrivener eller annat? Nyfiken eftersom strukturen är min svåraste alltid. Börjar dock klarna (haha vågar knappt säga det för att det kanske jinxar nu) så HOPPAS på ljus i tunneln.

  • Reply amanda jonsson 18 januari, 2017 at 19:06

   Åh men visst är den. Har varit sugen på Bullet Journal också men inte orkat. Verkar dock fantastiskt!! Scrivener håller jag på att testa just nu. Tycker hittills att det funkar jättebra. Har nu fått en så mycket bättre överblick och får lite panik över hur många luckor jag har i min text, haha.

   Och du – all lycka med ditt projekt <3

  Leave a Reply