kontrast.

25 januari, 2017

kontrast

det här med att plugga på distans alltså. igår satt jag och målade samtidigt som jag lyssnade på föreläsningen. otroligt rogivande. jag lyssnar så mycket bättre när jag gör något med händerna samtidigt; alla mina anteckningsblock genom tiderna är totalt nedklottrade. är det likadant för er?

denna lilla målning, helt i blått och vitt, gjorde jag igår. tänkte fortsätta på den, men kände sedan att den duger bra som den är nu. och jag tycker så bra om den djupa, blå färgen i kontrast med de ljusare detaljerna och den vita bakgrunden – därför får denna lilla gouache-målning bli mitt bidrag till månadens tema hos monthly makers – kontrast.

nu ska jag kila iväg till pom & flora och äta frukost. vi hörs! 

 

14 Comments

 • Reply Beatrice 25 januari, 2017 at 09:43

  Men så fint Amanda! Såg den på instagram (?) igår och gillade den redan då, och så blir den dessutom Monthly Makers-bidrag!? +1 förresten på att lyssna bättre när man grejar med händerna. Har alltid dator att skriva på på föreläsningar och bullet journal brevid ifall den inte är värd att anteckna på, men om man ändå vill sysselsätta sig!

 • Reply Mikaela 25 januari, 2017 at 12:50

  Superfin! Gillar den verkligen!

 • Reply Clara Kron 25 januari, 2017 at 14:02

  Sånt mys, och distanspluggande är verkligen livet när en får det att funka. Idag har jag knegat på från sängen hela dagen och fixat med viktiga papper, jobbat och bloggat. En vinner så mycket tid av att slippa åka någonstans också 🙂

 • Reply hanna, förbanna 25 januari, 2017 at 14:32

  så fint! Älskar färgerna du valt!

 • Reply Daniella Chanelle Darling 25 januari, 2017 at 15:20

  Åhhhh vad du är fantastiskt bra.

 • Reply Jessica 25 januari, 2017 at 15:28

  ÅÅH så fint att du är med, Amanda! Och med ett så fint bidrag också :D:D:D

 • Reply Stina | Stinas tillvaro 25 januari, 2017 at 20:44

  Så fin målning verkligen – älskar de blå tonerna!

 • Reply Svalan 25 januari, 2017 at 22:08

  Har pluggat distans ett halvår och fortsätter med det nu med. Tänkte dock utmana mig med en liten kurs som innebär blott 2 h föreläsning i veckan. Men gud vad det kändes svårt att maka sig dit alltså. Är så bortskämd med tid. Helt plötsligt blev det väldigt svårt att planera livsschemat när jag inte kan bestämma exakt hur och var jag skall plugga…! Och då rör det sig ju endast om en kväll i veckan som blir platsbunden… Hade egentligen tänkt att nästa höst kanske jag ordentligt kan börja på universitet och inte bara på dator men vet inte om jag kommer palla det. Jag vill ju läsa hemma med min hund ju!

 • Reply Louie 25 januari, 2017 at 22:18

  Väldigt fin!

 • Reply Wilda 26 januari, 2017 at 11:16

  Så skört och skirt, liksom berörande och skarpt på samma gång. Tack för den lugna känslan jag fick av den. <3

 • Reply Ellen 26 januari, 2017 at 18:57

  Så himla fint, Amanda!

 • Reply sandra 30 januari, 2017 at 08:16

  Typ finaste du gjort någonsin. SÅ jävla vackert!

 • Reply Jeanette 31 januari, 2017 at 10:25

  Den duger verkligen som den är! Så fin!

 • Reply Alicia 4 februari, 2017 at 16:47

  Så himla glad att du börjar hitta tillbaka till målandet! Detta är ju bara ett så fint, rofyllt och känslostarkt porträtt! Heja Amanda!

 • Leave a Reply