ett år i stockholm.

11 januari, 2017

vaxholm

september

vaxholm

vaxholm

vaxholm

insåg igår: nu har vi bott i stockholm i ett helt år. mer än så, till och med. den andra januari flyttade vi hit, till lägenheten i årsta. vad jag hunnit med under detta år vet ni ju redan, om ni läst min årsresumé som jag delat upp i två delar. här finns det första halvåret, här finns det andra. jag fattar dock inte att det gått så snabbt. det känns som att vi nyss flyttade hit men också som att vi bott här hur länge som helst. och jag trivs verkligen så himla bra i den här staden, med de vänner jag lärt känna och i den lilla värld jag byggt upp. i lägenheten vi bor i nu och med tillvaron:

 

juni

juni

vaxholm

jag har precis börjat plugga skrivande igen, avslutar mina studier i medieteknik på fredag och börjar läsa litteraturvetenskap om två veckor. jag har fullt av bra saker nedskrivna i kalendern, och alldeles för mycket jag vill göra (som alltid), men jag trivs. addera att det bara blir ljusare och ljusare och att det snart blir vår.

hej andra stockholmsåret jag tror på dig.

8 Comments

 • Reply Hannah 11 januari, 2017 at 09:28

  SÅ kul att du börjat plugga skrivande igen! <3

  • Reply amanda jonsson 11 januari, 2017 at 12:53

   JA!! det känns fantastiskt att få ägna så mkt tid till mitt projekt. kram. <3

 • Reply Nastasja 11 januari, 2017 at 15:57

  Sååå underbart med sommarbilder alltså, gillar den sista på dig så himla mycket. Känns som du mår väldigt bra nu, i hope so. Kämpa sista i mediatekniken med nurå!

  • Reply amanda jonsson 12 januari, 2017 at 11:16

   Finis <3 Och det gör jag. Verkligen. Tack snälla!

 • Reply Ellen 11 januari, 2017 at 17:58

  Wiiiiie, så fint för Stockholm och mig att du och Fille flyttade hiiiit! <3

  • Reply amanda jonsson 12 januari, 2017 at 11:16

   Sån tur för Stockholm att du bor här <3

 • Reply Lisa Sheila 11 januari, 2017 at 18:09

  Åh, vad härligt!! Längtar sönder tills jag får möjligheten att flytta dit jag med!

  • Reply amanda jonsson 12 januari, 2017 at 11:16

   Åh men fint <3

  Leave a Reply