kontrast

det här med att plugga på distans alltså. igår satt jag och målade samtidigt som jag lyssnade på föreläsningen. otroligt rogivande. jag lyssnar så mycket bättre när jag gör något med händerna samtidigt; alla mina anteckningsblock genom tiderna är totalt nedklottrade. är det likadant för er?

denna lilla målning, helt i blått och vitt, gjorde jag igår. tänkte fortsätta på den, men kände sedan att den duger bra som den är nu. och jag tycker så bra om den djupa, blå färgen i kontrast med de ljusare detaljerna och den vita bakgrunden – därför får denna lilla gouache-målning bli mitt bidrag till månadens tema hos monthly makers – kontrast.

nu ska jag kila iväg till pom & flora och äta frukost. vi hörs! 

24 januari, 2017

14 Comments

 1. Svara

  herbariumet.blogg@gmail.com

  25 januari, 2017

  Men så fint Amanda! Såg den på instagram (?) igår och gillade den redan då, och så blir den dessutom Monthly Makers-bidrag!? +1 förresten på att lyssna bättre när man grejar med händerna. Har alltid dator att skriva på på föreläsningar och bullet journal brevid ifall den inte är värd att anteckna på, men om man ändå vill sysselsätta sig!

 2. Svara

  mikaela.puranen@gmail.com

  25 januari, 2017

  Superfin! Gillar den verkligen!

 3. Svara

  kronclara@gmail.com

  25 januari, 2017

  Sånt mys, och distanspluggande är verkligen livet när en får det att funka. Idag har jag knegat på från sängen hela dagen och fixat med viktiga papper, jobbat och bloggat. En vinner så mycket tid av att slippa åka någonstans också 🙂

 4. Svara

  hannahaggblom@hotmail.com

  25 januari, 2017

  så fint! Älskar färgerna du valt!

 5. Svara

  daniella.aberg@hotmail.com

  25 januari, 2017

  Åhhhh vad du är fantastiskt bra.

 6. Svara

  jessica@jessicaandersdotter.se

  25 januari, 2017

  ÅÅH så fint att du är med, Amanda! Och med ett så fint bidrag också :D:D:D

 7. Svara

  stinastillvaro@gmail.com

  25 januari, 2017

  Så fin målning verkligen – älskar de blå tonerna!

 8. Svara

  eira.langaas@gmail.com

  25 januari, 2017

  Har pluggat distans ett halvår och fortsätter med det nu med. Tänkte dock utmana mig med en liten kurs som innebär blott 2 h föreläsning i veckan. Men gud vad det kändes svårt att maka sig dit alltså. Är så bortskämd med tid. Helt plötsligt blev det väldigt svårt att planera livsschemat när jag inte kan bestämma exakt hur och var jag skall plugga…! Och då rör det sig ju endast om en kväll i veckan som blir platsbunden… Hade egentligen tänkt att nästa höst kanske jag ordentligt kan börja på universitet och inte bara på dator men vet inte om jag kommer palla det. Jag vill ju läsa hemma med min hund ju!

 9. Svara

  lou_ice_96@hotmail.com

  25 januari, 2017

  Väldigt fin!

 10. Svara

  reaktionista@gmail.com

  26 januari, 2017

  Så skört och skirt, liksom berörande och skarpt på samma gång. Tack för den lugna känslan jag fick av den. <3

 11. Svara

  info.lindbergellen@gmail.com

  26 januari, 2017

  Så himla fint, Amanda!

 12. Svara

  ouratilio@gmail.com

  30 januari, 2017

  Typ finaste du gjort någonsin. SÅ jävla vackert!

 13. Svara

  jeanetteseflin@hotmail.com

  31 januari, 2017

  Den duger verkligen som den är! Så fin!

 14. Svara

  alicia@sivertsson.se

  4 februari, 2017

  Så himla glad att du börjar hitta tillbaka till målandet! Detta är ju bara ett så fint, rofyllt och känslostarkt porträtt! Heja Amanda!

LEAVE A COMMENT