köpenhamn/gbgMyrholmenseptember

jag har blivit en sådan person som håller koll på vilken vecka det är. uppskattar det typ orimligt mycket?

min vecka fyra kommer bestå av mycket skrivande och läsande. som vanligt. utöver all kurslitteratur är jag i ett riktigt läsflow just nu och påbörjar en ny så fort en bok blivit utläst. och just det, på torsdag och fredag ska jag åka till min skola för att ha närträff med skrivarklassen, vilket jag ser fram emot massor. annars så ska jag träffa emma över en frukost på onsdag, igår var jag på eriks performance (hans klass hade vernissage på mejan) och på lördag så ska jag och filip fira vår fyraårsdag. herregud vad länge det är. fyra himla år.

 kitchen

utöver detta vill jag laga dessa göttbullar med gräddsås (tipstack till sandra) och gärna få mitt studiebidrag prick nu tack (mest för att ha råd med att köpa tulpaner).

vad gör ni i veckan?

25 januari, 2017

9 Comments

 1. Svara

  annie.mansson.amn@gmail.com

  24 januari, 2017

  Jag har ännu inte testat jävligt gotts göttbullar ännu, men de lovprisas ju överallt, så får kanske göra det ändå!
  I veckan händer mycket bloggrelaterat – ett spännande möte, en nyöppning av en restaurang och ett viktigt besked. Hoppas att det leder till bra saker!

  Kram <3

 2. Svara

  sofia_kihlstrom_95@msn.com

  24 januari, 2017

  Fyller år och ska förhoppningsvis komma från sjukhuset till vår typ stuga som ligger uppe i tjotahejti 🙂

 3. Svara

  ronettes@live.se

  24 januari, 2017

  Mmm har också dreglat lite över de där göttbullarna, måste ta mig tiden att testa snarast!

 4. Svara

  daniella.aberg@hotmail.com

  24 januari, 2017

  Här räknar ingen i veckor, vilket passar mej bättre för säger nån typ v 25 så har jag ingen aning om vilken månad det är ens D:

 5. Svara

  rebeccafexby@gmail.com

  24 januari, 2017

  låter supermysigt!

 6. Svara

  Anonym

  24 januari, 2017

  OMG, lagade det förra helgen å det var så djävulskt gott! Bullarna blev lite för kletiga, hade lite för lite potatismjöl. Men så gott ändå!

 7. Svara

  Anonym

  24 januari, 2017

  Jag har faktiskt också börjat prata i veckor! Trodde aldrig det skulle hända, alltid varit så anti det haha.

 8. Svara

  nilam9@hotmail.com

  24 januari, 2017

  Gillar verkligen din blogg, så himla mysig 🙂

 9. Svara

  hhanna_f@hotmail.com

  25 januari, 2017

  kanske en jättekonstig fråga, men jag har aldrig läst en bok i vuxen ålder – vet inte ens om jag gillar att läsa. jag vill läsa något som gör att man bara vill läsa nästa sida, och nästa, och nästa, så man verkligen slukas upp av den. har du något första boktips för en nybörjare som jag? vet inte vad jag gillar så kan vara vad som helst. kram!

LEAVE A COMMENT