tredje advent.

11 december, 2016

december

december

december

december

december

tredje advent och ett vinterland utanför fönstret. äter avokadomackor till frukost, sitter kvar i soffan länge efteråt och dricker kaffe, äter blodapelsin och veganska chokladbollar. det är söndag och idag planerar jag inte att göra någonting.

igår lyssnade jag på håkan hellström som spelade på globen. jag och filip hade sittplats vilket var lite synd med tanke på ljudkvalitén som inte var den bästa, men det var jättefint ändå såklart. älskar ju när håkan dansar som om han åkte skridskor på scenen. efteråt dansade jag på södra teatern och somnade när det var morgon.

5 Comments

 • Reply Linnéa 11 december, 2016 at 17:05

  Det ser ut som ni hade en riktigt mysig adventsfika 🙂 Glad tredje advent!

 • Reply adriana maria 12 december, 2016 at 14:27

  Hello Amanda,

  I’m Adriana and i’m from Brazil.
  I have never seen any mention in english on your blog or on your instagram account. I would like to know if you speak english and if you do, can i leave comments here, in english, once i’ve been reading your blog a lot?!

  wish you the best =)

  • Reply amanda jonsson 12 december, 2016 at 15:42

   Hi Adriana! Of course! Leave comments here if you want to, it would make me so happy! <3

 • Reply Wilda 14 december, 2016 at 17:49

  Åh mysigt! Vilken härlig helg <3

 • Reply Ellen 18 december, 2016 at 13:18

  Åh, fina Håkan.

 • Leave a Reply