om perfekt blodapelsin och gouache.

12 december, 2016

december
december

två bilder från i fredags eftermiddag när jag satt hemma i soffan, åt blodapelsin (titta vilken perfekt sådan) och målade. idag är det måndag och jag sitter på skolbiblioteket, trixar i illustrator, dricker kaffe och lyssnar på poddar. denna vecka är helt fullproppad med projektarbete, kentspelning, besök från göteborg och julfest, så vi får se hur mycket jag hinner skriva här. hur som helst så vill jag mest tacka för att ni läser och för allt fint ni skriver till mig. ni är bäst. puss.

6 Comments

 • Reply Sofia 12 december, 2016 at 17:38

  Hur är det att måla med gouache? Har aldrig testat det, bara hört talas om 🙂

 • Reply Matilda 12 december, 2016 at 19:07

  ååh jag ska också på avskedsturnén (igen, haha)! Så himla taggad!

 • Reply sandra 13 december, 2016 at 08:52

  Så jäkla fint du målar alltså <3

 • Reply Alicia 13 december, 2016 at 09:11

  Guud så gosig bild! Både fotot i sig och själva målningen. Jag tror aldrig jag målat med gouache, men tror Tove Jansson använde det till typ alla kolorerade illustrationer. Måste prova, det ser så härligt ut!

 • Reply Frida G Svensson 14 december, 2016 at 11:04

  jag kommer försöka göra så många blogginlägg som möjligt över julen så att de är ready to go. skapa en riktigt bra bank av inlägg liksom!

 • Reply Johanna E 15 december, 2016 at 19:32

  Åh gouache är så roligt att måla med, fina bilder förresten, älskar det röda i dem.

 • Leave a Reply