hälsningar från flygplatsen.

20 december, 2016

vsco2

årets sista pom och flora-frukost som förtärdes igår med ellen.

 

vsco1

min fönsterfikus som får agera julgran, vid sida om monsteran och växt-postern som jag illustrerat.

 

vsco3

och det sedvanliga lussefikat om eftermiddagarna.

 

åh, hej hörni. som jag försummat bloggen på sistone! jag har, sedan vi hördes av sist, hunnit se både håkan hellström och kents konserter. den förstnämnda var himla fin och den sistnämnda jäkligt sorglig. och fin såklart. men också märklig – det var första men också sista gången jag såg dom spela. under spelningen kunde jag verkligen se mitt liv flyga förbi. när jag var sju år och rodnade till kärleken väntar-musikvideon som visades på grynets show. alla gånger jag promenerade till basketträningarna som tretton-fjortonåring med den döda vinkeln i lurarna, spelad från min mp3-spelare.

jag har också varit ute och dansat ett par gånger, haft besök av sofia och björn över en helg, ätit goda frukostar, varit på julfest hemma hos emma och cajsa, sett ut säsong tre av skam (har sån abstinens nu), bakat och ätit lussekatter och framför allt arbetat mycket med projektarbetet i skolan. och nu är jag på väg till luleå.

jag kommer att vara där – hemma – i ungefär två veckor. fira jul och nyår och hänga med mina vänner. hoppas inte att det är superkallt men det får gärna snöa i helt bisarra mängder och knarra under skorna. har packat ned mina gamla martens så att jag kan halka runt ordentligt.

vi hörs snart. ska knåpa ihop en årsresumé för detta år som ju gått helt vansinnigt snabbt, mål och viljor inför nästa år, och lite annat fint. puss!

10 Comments

 • Reply Sofia 20 december, 2016 at 21:14

  Hoppas inte för mycket på snö. Här i Piteå har det mesta smält bort i alla fall :/

 • Reply Anja 20 december, 2016 at 22:17

  Kos deg hjemme på juleferie! Reiser også nordover og hjem snart og satser på hvit jul 🙂 Krysser fingrene for oss!

 • Reply Ebba 21 december, 2016 at 13:52

  Fint! Måste bara fråga, var kommer din prickiga plånbok ifrån??

  • Reply amanda jonsson 21 december, 2016 at 16:21

   Hej Ebba, och tack! Den kommer från Monki. Köpte den förra veckan på deras rea. 50 spänn!!

 • Reply Sandra 21 december, 2016 at 13:56

  Har saknat dina inlägg! Du skriver så himla himla bra. Älskar din blogg!

  • Reply amanda jonsson 21 december, 2016 at 16:22

   Men åh, tack snälla! Blir så jäkla glad över att få höra sånt. <3

 • Reply hanna, förbanna 21 december, 2016 at 19:43

  Hoppas du får en fin jul och ett minst lika fint nyår! Massa kramar <3

 • Reply Ellen 21 december, 2016 at 21:11

  Hoppas att det kan börja snöa på ordentligt nu, det hade vart så fint. Hoppas du får det fantastiskt hemma <3

 • Reply madeleine dufva 21 december, 2016 at 22:30

  åh så fint att du fick gå på kent!! ska man se en spelning så var nog ändå helgens spelningar bland dom bästa även om det var typ sorgligaste i life.. <3
  hoppas du hare fint i lule nu!!! 💕⭐️

 • Reply Malin 23 december, 2016 at 08:22

  Hoppas du får fina dagar i hemstaden! Jag måste fråga, skrivboken på första bilden, kommer den från Rifle Paper? Och i så fall, vet du var den är köpt? Jag ser fram emot din årsresumé!

 • Leave a Reply