om idag, helgen, och om hur min vår kommer att se ut.

9 december, 2016

oktober

oktober

oktober

hej fredagspersoner.

idag tänkte jag bara vardagsblogga som om det vore tjugohundratolv igen. det är fredag som sagt, jag ska snart åka in till skolan för att gå på terminens näst sista seminarium och sedan åka hem igen efter klockan tolv. sån himla dag, va? jag är så trött på att läsa denna kurs nu, men tänker att jag ska försöka få ut så mycket som möjligt av det kommande projektarbetet. efter det är det över, och då väntar en så fin vårtermin.

igår fick jag veta att jag kommit in på den kurs jag helst vill gå: skriv! – projekt vid jakobsbergs folkhögskola. jag har väldigt dåligt självförtroende gällande mitt skrivande, och känner mig konstant otroligt osäker och dålig. därför är jag så glad över att komma in. det blir liksom ett bevis, för mig själv, på att jag visst kan. och på att någon mer än jag tror på det projekt som jag sökt in med. jag behövde verkligen detta. så i vår kommer jag skriva på mitt projekt på halvtid och kombinera detta med en kurs i litteraturvetenskap (också på distans, på karlstads uni). jag tror att detta blir himla bra. får liksom ägna vårterminen åt att göra det jag gillar mest: att skriva och läsa. kan ärligt talat inte tänka mig något bättre just nu.

nu väntar en helg som innehåller middag hos vera ikväll, håkan hellström-spelning imorgon och så julstök hemma hos liv på söndag. och så kommer evelina och hennes familj hit till stockholm över helgen också. fyfan vad fint. jag har haft en ganska dålig vecka i övrigt men nu kommer vändningen. hoppas att ni tar hand om er och har en fin tredje adventshelg. puss!

11 Comments

 • Reply Clara 9 december, 2016 at 09:57

  Åh! GRATTIS till att då kom in! Så himla roligt och välförtjänt!

 • Reply Jessica 9 december, 2016 at 10:10

  ÅHHHHHHH VAD ROLIGT ATT DU KOM IN!! Låter som en perfekt vår för dig. <3

 • Reply Kristine 9 december, 2016 at 10:54

  Grattis! 😀 Håper du får en fin dag og ei fin helg!

 • Reply rebecca 9 december, 2016 at 11:25

  grattis till kursen!! låter som en så mysig helg!

 • Reply alex 9 december, 2016 at 11:30

  grattis till antagningen! jag ska också läsa litteraturvetenskap på karlstad uni på distans i vår. Ska du läsa I eller II?

 • Reply Ruby 9 december, 2016 at 14:41

  Stor grattis, vad kul!

 • Reply Anja 9 december, 2016 at 20:13

  Hurra, gratulerer! Gleder meg til å følge med skriveriene dine videre 🙂

 • Reply Wilda 9 december, 2016 at 22:49

  Stort grattis och jag är så glad att det är just där du ska gå för då vet jag att du får det riktigt bra! 😀 Heja heja!

 • Reply Alicia 13 december, 2016 at 09:22

  Men vad roligt att höra, så glad att du satsar på att utveckla det du tycker bäst om, även om du också känner dig självmedveten och tveksam. Jag älskar ditt skriftspråk, det är både rikt och med stor ord- och detaljrikedom och samtidigt väldigt lättintaget. Hade aldrig kunnat drömma om att du kände nån prestationsångest inför det!

 • Reply Daniella Chanelle Darling 23 december, 2016 at 14:27

  Dina inlägg kommer aldrig upp i mitt feed på bloglovin längre, inte vad jag har märkt iallafall, så jag läser ikapp de senaste veckornas inlägg nu. Och jag ville bara be om ursäkt ifall du får ett hav av kommentarer från mej – men det är som sagt tre veckors inlägg att ta igen och ofta vill jag kommentera på dina inlägg för du skriver så igenkännande och bra! X

  • Reply amanda jonsson 28 december, 2016 at 21:37

   åh men vad märkligt. hoppas att det börjar funka igen. och tack snälla!

  Leave a Reply