decemberdecember

två bilder från i fredags eftermiddag när jag satt hemma i soffan, åt blodapelsin (titta vilken perfekt sådan) och målade. idag är det måndag och jag sitter på skolbiblioteket, trixar i illustrator, dricker kaffe och lyssnar på poddar. denna vecka är helt fullproppad med projektarbete, kentspelning, besök från göteborg och julfest, så vi får se hur mycket jag hinner skriva här. hur som helst så vill jag mest tacka för att ni läser och för allt fint ni skriver till mig. ni är bäst. puss.

11 december, 2016

6 Comments

 1. Svara

  sofia_kihlstrom_95@msn.com

  12 december, 2016

  Hur är det att måla med gouache? Har aldrig testat det, bara hört talas om 🙂

 2. Svara

  saarinen.matilda@gmail.com

  12 december, 2016

  ååh jag ska också på avskedsturnén (igen, haha)! Så himla taggad!

 3. Svara

  ouratilio@gmail.com

  13 december, 2016

  Så jäkla fint du målar alltså <3

 4. Svara

  alicia@sivertsson.se

  13 december, 2016

  Guud så gosig bild! Både fotot i sig och själva målningen. Jag tror aldrig jag målat med gouache, men tror Tove Jansson använde det till typ alla kolorerade illustrationer. Måste prova, det ser så härligt ut!

 5. Svara

  info@fridagsvensson.se

  14 december, 2016

  jag kommer försöka göra så många blogginlägg som möjligt över julen så att de är ready to go. skapa en riktigt bra bank av inlägg liksom!

 6. Svara

  katsikai@hotmail.com

  15 december, 2016

  Åh gouache är så roligt att måla med, fina bilder förresten, älskar det röda i dem.

LEAVE A COMMENT