decemberdecemberdecemberdecemberdecember

tredje advent och ett vinterland utanför fönstret. äter avokadomackor till frukost, sitter kvar i soffan länge efteråt och dricker kaffe, äter blodapelsin och veganska chokladbollar. det är söndag och idag planerar jag inte att göra någonting.

igår lyssnade jag på håkan hellström som spelade på globen. jag och filip hade sittplats vilket var lite synd med tanke på ljudkvalitén som inte var den bästa, men det var jättefint ändå såklart. älskar ju när håkan dansar som om han åkte skridskor på scenen. efteråt dansade jag på södra teatern och somnade när det var morgon.

5 Comments

 1. Svara

  linsch33@gmail.com

  11 december, 2016

  Det ser ut som ni hade en riktigt mysig adventsfika 🙂 Glad tredje advent!

 2. Svara

  adribelizario@gmail.com

  12 december, 2016

  Hello Amanda,
  I’m Adriana and i’m from Brazil.
  I have never seen any mention in english on your blog or on your instagram account. I would like to know if you speak english and if you do, can i leave comments here, in english, once i’ve been reading your blog a lot?!

  wish you the best =)

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   12 december, 2016

   Hi Adriana! Of course! Leave comments here if you want to, it would make me so happy! <3

 3. Svara

  reaktionista@gmail.com

  14 december, 2016

  Åh mysigt! Vilken härlig helg <3

 4. Svara

  info.lindbergellen@gmail.com

  18 december, 2016

  Åh, fina Håkan.

LEAVE A COMMENT