december

i onsdags när jag kom hem från skolan ställde jag mig i köket och mixade ihop en hummus. fyllde sedan tortillabröd med hummus, gurka, paprika, bladspenat, picklad rödlök (!) och koriander. det vill säga: allt som är gott i en wrap.

 december

klockan sju plingade det på dörren. jag, filip, liv och ellen har denna höst ätit onsdagsmiddagar ihop nästan varje vecka. det är min mysigaste tradition och jag ser alltid fram våra onsdagar. middag ska en ju ändå äta, så varför inte göra det tillsammans? ibland äter vi sojakorv med bröd, ibland grytor som puttrat i timmar. ibland sitter vi bara och pratar, kanske går vi ut och tar en öl någonstans eller så spelar vi guitar hero hela kvällen. oavsett är detta ett så ultimat sätt att hänga på; kravlöst, fint och så trevligt. det fina är att vi fyra verkligen lärt känna varandra genom dessa middagar ihop – jag och ellen hade hängt en hel del innan men liv och jag hade bara hunnit ses ett par gånger när vi drog ihop detta. nu är de alla såna självklara personer i mitt liv.


ps. flera av er har frågat om jag inte kan göra mina vänner-inlägg. så gulligt! jag tänker att en skulle kunna göra en bloggversion av de gamla ”mina vänner”-böckerna, ni vet. vore det kul? 

ps 2. så länge kan ni följa filip, liv och ellen på instagram om ni klickar på respektive länk. jag hittas på instagram här

11 december, 2016

5 Comments

 1. Svara

  madeleinedufva@rocketmail.com

  10 december, 2016

  omgggg så enkelt men såå gott?? blir hungrig igen.

 2. Svara

  ellennordin@hotmail.com

  11 december, 2016

  Åh, åh, åh. Ni är så fina! <3

 3. Svara

  Anonym

  11 december, 2016

  åh ser så mysigt ut! mina vänner-inlägg låter också mys!

 4. Svara

  info.lindbergellen@gmail.com

  18 december, 2016

  Så himla fin grej att göra, äta middag så där en gång i veckan med dem en tycker om. Och ja, jag hade gillat vänner-inlägg i blogganda!

 5. Svara

  lrickardsdotter@gmail.com

  18 december, 2016

  alltså <3 <3 <3 <3 blir helt bubblig av lycka!!

LEAVE A COMMENT