första november.

1 november, 2016

november
november
november
novembernovember

när min väckarklocka ringde klockan åtta imorse kändes det direkt; nej. fastän jag bara låg hemma i soffan igår kväll kände jag mig bakis och fastän jag sovit mina nästan åtta timmar var jag trött. tittade ut genom fönstret. regn. såklart. och som det har regnat idag. jag är fortfarande blöt om fötterna för att jag inte orkar lirka av mig strumpbyxorna och jag vet inte hur många gånger mitt paraply har blåst ut och in idag. så vad har jag gjort idag? jag har hämtat ut mitt nya pass och missat tvärbanan och suttit på ett pendeltåg som körde i reducerad hastighet och gått på föreläsning och tappat fokus och druckit kaffe med emma och gnällt över vädret och att det är första november och varför känns november månad alltid så himla lång? har fått nog efter en dag.

nu ska jag och filip äta vegoburgare och ikväll tänker jag inte göra något annat än att ligga på soffan och variera mellan att skriva och läsa. det är två saker jag försummat otroligt mycket på sistone men just nu vill jag inte göra något annat. perfekt när det ju är national novel writing month och allt.

bilderna ovan är från november förra året förresten.

5 Comments

 • Reply Ellen 1 november, 2016 at 19:57

  Vissa dagar är ju bara sådär, nejiga. Men det vänder ju oftast rätt snabbt. Hoppas att kvällen vart/är fin och att du får en ja-dag imorgon! All pepp och kärlek <3

 • Reply Fredrikapåvinden 1 november, 2016 at 22:17

  Åh känner så igen känslan! Förra veckan sov jag i snitt tio timmar per natt och vaknade ändå och var hur trött som helst. Men jag tänker att en får börja planera julklappar redan nu och baka lussebullar i mitten på november och då känns det inte så jobbigt längre. Hoppas du haft en fin kväll Amanda! <3

 • Reply Ljuva Julia 2 november, 2016 at 06:24

  Jag försummar också att skriva och läsa, trots att jag gillar det så mycket. Ska göra det ikväll 😀 😀

 • Reply Fanny 2 november, 2016 at 10:31

  Du har säkert svarat på detta femtiotusen gånger men jag hittade det ingenstans. Jag är jättenyfiken på vad du har för kamera och hur du redigerar dina bilder. Kram!

 • Reply Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2 november, 2016 at 21:45

  Lät väldans gott med vegoburgare 🙂

 • Leave a Reply