adventadventadventadvent

det är första advent och snön vräker ned här utanför, så idag går jag mest runt här hemma. tar hand om mina växter, planerar den kommande veckan och tänder ljus. såklart. min helg har gått i samma lugna tecken. i fredags tittade jag och filip på harry potter och dödsrelikerna, del två. igår promenerade vi runt i stan med erik, fikade på kaffebar vid bysistorget och gick på secondhandbutiker. vi hade inte setts på jättelänge, på grund av att alla tre haft så mycket på sistone, så det var så jäkla fint att få prata igenom allt som hänt ordentligt. på kvällen lagade vi risotto för första gången och den blev så otroligt jäkla god. sedan drack jag och filip en massa vin och träffade hans vän karin vid medborgarplatsen. typ så.


annars då?

jag har haft flow i skrivandet i veckan. har varit tvungen att plocka upp mobilen flera gånger om för att anteckna idéer som bara ramlat ned i huvudet. på tunnelbanan, promenaden, överallt. sån jäkla ynnest.

jag har köpt en gigantisk murgröna från rosendals trädgård för sjuttiofem spänn. ska nu vårda den ömt. har aldrig lyckats hålla en murgröna vid liv särskilt länge men för dig du nya stora murgröna ska jag göra allt. <3

har lyckats gå upp samma tid varje dag under vardagarna och är så orimligt stolt över det. har känt mig strukturerad och i FAS i livet denna vecka. hoppas det håller i sig.

7 Comments

 1. Svara

  Annsofielundin@yahoo.se

  27 november, 2016

  Varför svarar du inte på de två frågordu fick i förra inlägget?

  • Svara

   amandamariajosefina@gmail.com

   27 november, 2016

   pga det här med tid, Åsa! nu har du fått svar på båda dina frågor. ha en härlig söndag!

 2. Svara

  daniella.aberg@hotmail.com

  27 november, 2016

  Åhhh, vad fint! Här är vädret fortfarande sensommar, idag var jag ute och tränade rugby i två timmar i tshirt och mjukisbyxor. Kan inte vänta på att snön kommer. <3

 3. Svara

  madeleine.stenberg@saramadeleine.se

  27 november, 2016

  Åh vill också ha snö så galet fint 🙂

 4. Svara

  jasmine.andersson@live.com

  28 november, 2016

  Fy vad jag saknar snö. Älskar att bo i Barcelona och att det är 17 grader i november och sol ända fram till halv sex (!!!), men alltså. Första advent utan snö? Nä, det stack lite i det svenska hjärtat.

 5. Svara

  info.lindbergellen@gmail.com

  28 november, 2016

  Kan relatera så mycket till det där med murgrönan.. haha. Jag lyckas banne mig aldrig att hålla dem vid liv?

 6. Svara

  contact.vickys.se@gmail.com

  29 november, 2016

  GUD VAD NAJS med skrivflow!! jag har haft det halvsvårt i början, lätt i mitten och nu i slutet på nano ASSVÅRT igen!! har jag tagit slut på saker att skriva om?!?!

LEAVE A COMMENT