november

för ett par helger sedan flög jag och filip till london. han hade höstlov, jag hade några dagar mellan föreläsningar, och vi åkte dit för att hänga med evelina i några dagar.

 

sånt vi gjorde:

drack kaffe och åt mat mest.
drack öl på typical british pubs.
jag anammade en ny hermione-look, så som jag klädde mig 2012 ungefär, och har fortsatt klä mig så sedan dess.
och filip, som precis sett harry potter-filmerna för första gången, drog harry potter-referenser hela tiden. VEM ÄR STOLT JO JAG!!! ÄNTLIGEN KAN VI RELATERA KRING ATT EN PERSON SER UT SOM DOLORES UMBRIDGE T EX TACK FÖR DET FILIP DET TOG BARA FYRA ÅR IHOP MEN NU SÅ. <3

 november

annars då? jo vi åkte tåg och promenerade och hittade en marknad med drinkvagn. så rätt.

 november

vi åt på wasabi tre gånger. bästa sushin jag vet. och fille blev frälst. annars åt vi typ bara på pret. de har öppnat ett veggie pret mitt i soho också. GODASTE JAG VARIT MED OM. åt hummuswraps med koriander och picklad rödlök och drack en smoothie med äpple och mandelsmör. ni hör ju. mmmm. vi behöver såna ställen i svärrjä.

 

det blev jul på oxford street!! vi stod i en halvtimme och väntade på att de skulle tända julbelysningen (för det är en grej) men gav upp när det blev för kallt och köpte äppelpaj på donken istället. fick en sketen bild ändå ja ni ser ju. och så lös höstsolen så fint så fint i richmond där ewe bor.

 november

inne på wholefoods var det juligt.

 november

och utomhus blommade det.

och så var det med det. så knäppt att jag hunnit vara i london sex gånger på två år. att det går att gilla en stad så mycket, trots att jag aldrig hinner med allt jag egentligen vill göra när jag är där.

9 Comments

 1. Svara

  nastasjathor@gmail.com

  22 november, 2016

  Fifan vad fint och fifan vad avis jag blir. Älskade London!

 2. Svara

  madeleinedufva@rocketmail.com

  22 november, 2016

  åååh så fint! underbara stad. fattar om det suger emellanåt att ha sin BFF i annan stad men fint att få anledning att åka dit å upptäcka tillsammans ??✨längtar ihjäl mig till min londonresa i april haha 🙁

 3. Svara

  jennypettersson_90@hotmail.com

  22 november, 2016

  drinkvagnen <3

 4. Svara

  highfivelivet@gmail.com

  22 november, 2016

  AJ MITT HJÄRTA FUCK VAD FINT <3 vill också ha wasabisushi gahh. ps du är den gulligaste hermione jag vet ds

 5. Svara

  kristine@hermig.com

  22 november, 2016

  Hermione-stil og juuuul! <3 Dette var et fint innlegg!

 6. Svara

  sofia_kihlstrom_95@msn.com

  23 november, 2016

  Åh, när vi var i London för två år sedan tändes julbelysningen på Oxford Street precis när vi kom förbi. Det var en stor folkmassa och vi kom upp från tunnelbanan och sedan bara pang! poff! så tändes allt och det började smälla fyrverkerier. T om en icke-julfantast som jag tyckte att det var urmysigt.

 7. Svara

  bergman.mei@gmail.com

  23 november, 2016

  Åh, London! Så ljuvligt det ser ut! Jag hoppas du fortsätter åka dit ofta så att jag får se många bilder därifrån 🙂

 8. Svara

  Anonym

  24 november, 2016

  Haha kanske dags att flytta hit till londons?? Pls!!!!!!!!!!!!

 9. Svara

  alma.hedmark.nlv@me.com

  25 november, 2016

  alltså måste veta, vars hittar en hermione-tröjan??

LEAVE A COMMENT