nu är jag hemma från london. längtar redan tillbaka till hummuswraps på pret a mangér och till allt jag även denna gång inte hann med (dagarna där räcker aldrig till) men som oftast är det ju fint att komma hem. stockholm har täckts av snö och jag är fylld av ett märkligt pirr. julkänsla? hustaken i bagis är vita och de olikfärgade stenhusen är så mycket finare nu. i skrivande stund sitter jag på bio rio i hornstull. chrissy har precis gått och jag försöker strukturera upp mitt skrivprojekt. jag började skriva på det förra november och har i stort sett undvikit tangenterna i år för att allt bara känts fult och fel men idag, just idag, lyckas jag se på min text med andra ögon. men nog om det! nu tänkte jag visa några bilder från en fin dag när jag var i göteborg.
 

oktober

som ni vet åkte jag dit en helg för några veckor sedan för att hänga med sofia och björn, såhär såg det ut då. på söndagen tog jag och filip spårvagnen in till stan för att möta upp nastasja! fina, fina nastasja som jag ju bara träffat två gånger men redan tycker så himla mycket om.

 oktober

det regnade ute och vi gick till tugg för att äta burgare och prata ikapp.

 oktober

tog deras vegovariant med en blandning av sötpotatispommes och vanliga pommes. plus mayo och cola. det var helt knäppt gott.

 oktober

plus finfint ställe.

 oktober

sedan mötte vi upp fred för att gå och fika i haga. fred fastnade dock inte på bild men det gjorde fille.

 oktober

det blev inte så himla mycket fotograferat och fastän vi sågs i flera timmar hann vi inte beta av ens hälften av allt jag skulle ha velat prata om. det är så himla synd att vi bor flera timmar ifrån varann. helst hade jag ju träffat henne varje himla dag.

 oktober

framåt kvällen åkte vi tillbaka till sofia och björn som kokat soppa och bakat bröd <3 <3 <3 vi åt och skyndade oss sedan till tåget och så var det med den göteborgshelgen. gillar att byta stad då och då.

3 Comments

 1. Svara

  info.lindbergellen@gmail.com

  8 november, 2016

  Blir så glad av att du kommit gång med skrivandet igen. För inledningen till detta inlägg känns.. mer? Som att du allmänt får orden att flöda, vilket är fint.
  Och hur bra är det inte med vänner över internet? Så fin grej! Och Nastasja, en stjärna! <3

 2. Svara

  contact.vickys.se@gmail.com

  9 november, 2016

  du, chrissy, nastasja och sthlm! jisses pommes frisses. hoppas ditt nano går bra förresten. jag ligger i takt med vad man ”ska” typ. puss

 3. Svara

  rebeccafexby@gmail.com

  9 november, 2016

  mysigt det ser ut!

LEAVE A COMMENT