om en frukost, göteborg och nya skrivbordsplatsen.

17 oktober, 2016

oktober
oktober
oktober

hej på er. idag har jag låtsats att det är helg fortfarande. sovit lite längre än vanligt, möblerat om i vardagsrummet och ätit lösviktsgodis. så som alla måndagar borde vara. frukostbilderna ovan är från i fredags då jag åt smoothie gjord på banan, hallon, soygurt, acaipulver och vaniljpulver, en satsuma (!!!) och drack kaffe i vanlig ordning.

vi var i göteborg i helgen vilket var hur fint som helst. så kul att få hänga med sofia och björn och träffa både fred och nastasja även om tiden gick på tok för snabbt. så som det brukar bli. några göteborgsinlägg kommer i veckan. <3

 

oktober

nu sitter jag och filip vid vårt skrivbord som vi trixat med så att vi nu kan sitta på varsin sida om det (titta så mysigt!) och jag skriver listor över sånt jag behöver göra i veckan. det verkar bli en rätt lugn sådan. jag ska lämna in en uppgift på onsdag, gå på några föreläsningar och även gå på musikal. annars mest bara gå runt hemma i raggsockor, fortsätta med stickningen och lyssna på ted.

typ så. hur är det med er?

PS. jag har startat upp min bloppis igen, fast på instagram. @amandamariajosefinaloppis hittar ni den på! har några gobitar till försäljning. kika in, vetja.

5 Comments

 • Reply Erika 17 oktober, 2016 at 19:34

  åh vad smart med skrivbordet! Jag har också lekt helg idag eftersom att jag är ledig på måndagar ☺️

 • Reply Jarina 17 oktober, 2016 at 20:13

  Åh så fint skrivbord! Väldigt smart att ni båda kan sitta vid det sådär 🙂

 • Reply joré 17 oktober, 2016 at 22:15

  så cozy!! älskar när helgen drar över in på veckan och när raggsockorna åker fram. <33

 • Reply madeleine dufva 17 oktober, 2016 at 23:20

  så fiiint!! hade velat ha liknande här hemma ?

 • Reply Vicky 18 oktober, 2016 at 05:13

  älskar mittemot-konceptet! fint med gbg-helg och allt. miss u puss

 • Leave a Reply