ett handskrivet inlägg.

20 oktober, 2016

scannadbild

lekte lite med scannern precis.

10 Comments

 • Reply Rebecca 20 oktober, 2016 at 17:53

  vad gulligt! jag blev så sugen på mandariner alltså.

 • Reply hanna, förbanna 20 oktober, 2016 at 18:16

  alltså det här är så fint! Blir sugen på att härma varje gång, men inser att jag skriver som en femåring, ehehe. Nu är sambon i sovrummet och försöker få lilltjejen att somna för kvällen, sen ska vi titta lite serie och äta resterna från fruktsalladen vi åt framför Bonde söker fru igår!

 • Reply Anja 20 oktober, 2016 at 18:51

  Så gøy! Ble liksom enda mer dagbok 🙂 Jeg er litt lei av grått vær og høst, men nå skal jeg dra på spillkveld, så da blir nok humøret bedre. Fortsatt fin kveld til deg!

 • Reply Helena 20 oktober, 2016 at 18:59

  Fin tanke! Jag har dock världens sämsta handstil, så ingen skulle kunna se vad jag skrev… Ikväll lagas det vegetarisk kålpudding och dricks rödvin. Höstigt värre!

 • Reply Matilda 20 oktober, 2016 at 19:17

  Nääe så gulligt det blev! Själv sitter jag och myser i min nya lägenhet (har inga möbler än, så så väldigt mysigt är det inte, men iallafall). Fixade ihop en broccolipaj och ska nog ta och kolla på någon serie på netflix 🙂 Hoppas du har en bra kväll!

 • Reply Nastasja 21 oktober, 2016 at 07:14

  Vad du skriver fint! Var själv hos min kompis Julia och lämnade nyplanterade sticklingar av palettblad, monstera och en slingerväxt jag inte kan namnet på 🙂

 • Reply madeleine dufva 21 oktober, 2016 at 08:58

  så mysigt inlägg, älskar!

 • Reply A 21 oktober, 2016 at 09:28

  Fint inlägg, tänk att det kan bli så coolt med hjälp av en scanner! Du inspirerar mig 🙂
  Igår kväll var jag först på ett afterwork-mingel med jobbet och kände mig fruktansvärt malplacerad bland alla översociala *entreprenörer*, men jag tänker att jag växer av det jag tycker är jobbigt.
  Sedan gick jag och en ganska nyfunnen vän hem till mig och drack överblivet rödvin sedan helgen och jag slogs av hur nära vi kommit varandra på så kort tid, det känns fint! Som pricken över i:et denna dag bokade jag en långhelg i Barcelona om tre veckor – adios gråa regnskyar!

 • Reply Emelie 21 oktober, 2016 at 10:36

  Åh vad fint med ett handskrivet inlägg 🙂 Hoppas spelningen var bra!
  Kram

 • Reply Alicia 26 oktober, 2016 at 08:39

  MEN LÄGG AV VAD FINT! Det här fick mitt hjärta att bulta snabbare. Så vackert, konstnärligt, poetiskt, överraskande, fint och härligt med ett handskrivet inlägg!
  Ikväll ska jag förbereda för en liten semester jag snart ska iväg på. Så extremt skönt!

 • Leave a Reply