oktoberoktoberoktober

hej på er. idag har jag låtsats att det är helg fortfarande. sovit lite längre än vanligt, möblerat om i vardagsrummet och ätit lösviktsgodis. så som alla måndagar borde vara. frukostbilderna ovan är från i fredags då jag åt smoothie gjord på banan, hallon, soygurt, acaipulver och vaniljpulver, en satsuma (!!!) och drack kaffe i vanlig ordning.

vi var i göteborg i helgen vilket var hur fint som helst. så kul att få hänga med sofia och björn och träffa både fred och nastasja även om tiden gick på tok för snabbt. så som det brukar bli. några göteborgsinlägg kommer i veckan. <3

 oktober

nu sitter jag och filip vid vårt skrivbord som vi trixat med så att vi nu kan sitta på varsin sida om det (titta så mysigt!) och jag skriver listor över sånt jag behöver göra i veckan. det verkar bli en rätt lugn sådan. jag ska lämna in en uppgift på onsdag, gå på några föreläsningar och även gå på musikal. annars mest bara gå runt hemma i raggsockor, fortsätta med stickningen och lyssna på ted.

typ så. hur är det med er?

PS. jag har startat upp min bloppis igen, fast på instagram. @amandamariajosefinaloppis hittar ni den på! har några gobitar till försäljning. kika in, vetja.

5 Comments

 1. Svara

  erika_nyberg@hotmail.com

  17 oktober, 2016

  åh vad smart med skrivbordet! Jag har också lekt helg idag eftersom att jag är ledig på måndagar ☺️

 2. Svara

  jarinaleskinen@gmail.com

  17 oktober, 2016

  Åh så fint skrivbord! Väldigt smart att ni båda kan sitta vid det sådär 🙂

 3. Svara

  Anonym

  17 oktober, 2016

  så cozy!! älskar när helgen drar över in på veckan och när raggsockorna åker fram. <33

 4. Svara

  madeleinedufva@rocketmail.com

  17 oktober, 2016

  så fiiint!! hade velat ha liknande här hemma ?

 5. Svara

  thosezebrastripes@gmail.com

  18 oktober, 2016

  älskar mittemot-konceptet! fint med gbg-helg och allt. miss u puss

LEAVE A COMMENT