oktober

ni vet illustrationen jag gjorde för några veckor sedan – fönstret? nu har jag fått hem den i tryck, som poster, och den blev superfin verkligen. färgerna är lite missvisande på fotografiet dock eftersom att ljuset var så dåligt, men ändå. där är den. min första illustration i tryck. tänka sig.

jag ska köpa en ram till den så att den kan få hänga lite finare, och även hitta en bra placering till den. kanske ovanför soffan med de andra tavlorna? den andra postern är också ny, förresten, och inköpt på rosendals trädgård när vi var där sist.

här kan du se illustrationen i bättre upplösningen om du inte sett den tidigare. och här kan du se en till illustration som jag gjorde i samma veva som fönstret. den vill jag också ha på väggen någonstans. för trots alla fina posters som finns att köpa så är ju det allra bästa att ha något en själv skapat på väggen.

6 Comments

 1. Svara

  kristine@hermig.com

  14 oktober, 2016

  Så fint!

 2. Svara

  anna_stenler@hotmail.com

  14 oktober, 2016

  åh va fint!!

 3. Svara

  info.lindbergellen@gmail.com

  14 oktober, 2016

  Gillar så mycket att ha egenskapat hemma! Både hos mig och hos andra, sån fin grej.

 4. Svara

  alicia@sivertsson.se

  14 oktober, 2016

  Vad roligt och suuperfint!! Var har du beställt ifrån? Jag sitter själv och funderar på prints – har skrivit ut nån målning via Crimson men då får man ”Fuji film”-texten på baksidan och det är ju inget kul. Tänkte jag skulle prova att gå via Vistaprint nästa gång men du kanske har bra erfarenhet av någon annan tjänst? 🙂

 5. Svara

  hannahaggblom@hotmail.com

  14 oktober, 2016

  jag har också börjat sätta upp mina egna ”alster” på väggarna hemma. Liksom, varför inte? Jag kan inte minnas att jag som liten hängde upp mina teckningar heller, så det var definitivt på tiden! Dina posters är superfina!

 6. Svara

  victorialsto@gmail.com

  14 oktober, 2016

  himla fint!

LEAVE A COMMENT