kläderna jag bär när det är sommar i september.

14 september, 2016

september

det är så knäppt, det här. termometern har visat över tjugo grader varenda dag hela september. jag fattar ingenting. för mig brukar september innebära nattfrost och halsdukspremiär, inte kortärmat och kaffe på klipporna vid tanto. och fastän jag längtar efter höst, höst på riktigt, kappor och tumvantar och te i termosmuggar på bussen till skolan så försöker jag njuta av den sista värmen. om nu sommaren inte stannar för evigt. vore kanske inte så illa det heller.

 

september

såhär såg jag ut i måndags när jag och chrissy promenerade längs årstaviken. hon var så snäll och fotograferade ett par bilder på mig. har på mig en standardutstyrsel: mjuk vit t-shirt från monki, gråsvart jeanskjol från samma ställe, och med den nya traderafyndade marimekkoväskan slängd på axeln.

hade en stickad tröja nedstoppad i väskan också. den behövde jag inte ta på mig ens framåt kvällen då jag promenerade från tunnelbanan hem.

6 Comments

 • Reply Nea 14 september, 2016 at 08:01

  Har verkligen saknat din bloooggg!! (Följt den i evigheter)
  Kul att du är tillbaka!

 • Reply Klara 14 september, 2016 at 08:08

  Så himla oväntat men gött med lite förlängd sommar ju! Vädret var sådääär i augusti i gbg, så var liksom inställd på höst nu.

  Så så fint ljus i bilderna!

 • Reply anna 14 september, 2016 at 10:17

  så fina bilder! man får ju passa på medan det är varmt innan det blir en kallt på riktigt och det håller i sig i ett halvvår! Kul att du är tillbaka!! 🙂

 • Reply Beatrice 14 september, 2016 at 11:01

  Måste verkligen säga att nya bloggen är superfin, Amanda! Har saknat dig här på internet!

  Håller med om det underliga i vädret, men njuter så det står härliga till och hoppas på lika bra temperaturer när jag ska över sundet till Köpenhamn nästa vecka. Känns så typiskt om det skulle slå om till konstant regn när man ska någonstans liksom.

 • Reply madeleine dufva 15 september, 2016 at 08:42

  ååh så himla härligt!!!

 • Reply Vicky 16 september, 2016 at 07:17

  fin du är! och fy tusan vad härligt med solstockholm i september. sf är ovanligt kallt tyvärr! så himla glad för er dock. och SÅ FIN BLOGG. puss <3

 • Leave a Reply