frågestund & önskemål.

29 september, 2016

fragor

nu när jag har en ny blogg tänkte jag att det kanske skulle passa fint med en gammal hederlig frågestund! jag har märkt att vissa frågor dykt upp både här och på instagram, dels om bloggen men också om flytten, livet just nu, hur en får ett ekollon att börja gro och lite allmänt. så om du undrar något, högt eller lågt, skriv en kommentar!

jag skulle också bli hemskt glad om du ville skriva en rad eller två om något du vill se mer / mindre av på bloggen. har du något önskeinlägg? vad är roligast att läsa om?

puss!

17 Comments

 • Reply Nastasja 29 september, 2016 at 19:41

  Jag tycker så mycket om när du skriver, och när du visar upp alla dina olika projekt, både påbörjade och färdiga. Tycker att det triggar den nerven hos mig att ‘sätta igång’. Ett par önskerubriker är: ”Saker jag vill göra men är rädd för” och ”Vad jag har i mitt skafferi/kyl” (funkar som videoblogg med ju!). Puss

 • Reply Mimmi 29 september, 2016 at 19:47

  1. tycker om prick allt du skriver!
  2. herreguuuuud klänningen du visade på snapchat, skrek!!!! om du vill berätta vart den kom ifrån skriker jag lite till men förstår om du vill ha den för dig själv 💚✨

 • Reply jenny 29 september, 2016 at 20:23

  Berätta gärna hur du går tillväga när du broderar, vad du har för inspiration, beskrivning, garn osv. Kram!

 • Reply Linnéa 29 september, 2016 at 21:29

  Åhh! Mitt önskeinlägg är ”Att flytta hemifrån”🙂 jag ska flytta hemifrån 1 december och det känns superkul och jättemärkligt. Jag har liksom alltid bott med min familj (och katt!). Hur kände du? Vad var/är det bästa och sämsta med att flytta? Hur tänkte du med allt? Kram!

 • Reply Ellen 29 september, 2016 at 22:08

  Jag skulle vilja se ännu mer från er nya lägenhet! Och sen undrar jag, vad gör du när du hamnar i perioder av idétorka? Eller har du alltid projekt igång så att du klarar dig från de där dalarna? Och vad är dina bästa tips för att utvecklas med den kreativa processen?

 • Reply elsa 30 september, 2016 at 09:36

  att flytta hemifrån till en stad skitalångt bort, ska nämligen börja plugga i en sån stad 60 mil bort i vår och är så nervös pga ska ju göra’t själv. nu flyttade du ju med din pv, men hur får en vänner egentligen?
  ska också som du först läsa en kurs för att i höst börja på en drömmigt kandidatprogram.

  och också! hur känns det att flytta från lule till stockholm? i allmänhet

 • Reply Emilia 30 september, 2016 at 13:16

  Skulle inte du kunna visa hur du börjar ett broderi? Vill så gärna brodera på fri hand, men vet inte hur jag ska börja? Känns så läskigt att bara sticka nålen i tyget och köra… Din katt btw är så sjuuukt sött, älskar den sura minen <333

 • Reply Nike Krantz 30 september, 2016 at 17:36

  Hej:)

  Håller du på att skriva på ett längre projekt eller vill du göra det?

 • Reply Märta 30 september, 2016 at 20:06

  1. Vilka muminmuggar skulle du sätta som din topp 5?
  2. Vad är det bästa med att bo i Stockholm, Finns det något du saknar från Luleå?
  3. Vart hittar du inspiration?

 • Reply Ceci 30 september, 2016 at 20:53

  Vem i Mumindalen definierar du dig som? 🙂
  Vilken bok skulle du rekommendera till ditt 15 åriga du?

 • Reply Alma 30 september, 2016 at 22:27

  skulle så gärna vilja att du skrev ett inlägg om hur du illustrerar!! och sen några frågor till frågestunden:
  – hur kommer man över sin prestationsångest, om än bara lite?
  – hur ser din sminkrutin ut, och vad tycker du om smink?
  – bästa loppistipsen?
  – hur pluggpeppar man??? är helt lost och vill bara lägga mig under täcket och försvinna när för många inlämningar och prov närmar sig.
  – vad heter du på snapchat? haha!

  älskar din blogg så mycket amanda!! puss!!

 • Reply Annie - lättlagat vegokäk 1 oktober, 2016 at 08:37

  Jag är så glad att du är tillbaka med ditt bloggande! Du är så himla grym på det du gör.

  Mitt största önskeinlägg är nog hur du gör dina youtube-filmer. Jag ska precis börja med att göra videos men blir alldeles matt när jag tänker på hur mycket jag måste lära mig. Så det skulle vara skitkul att se hur du gör när du klipper och så.

  Så till mina frågor:

  Hur önskar du att ditt liv ser ut om tre år? Karriär, bostad, relationer och intressen?

  Vilka är dina topp 3 drömresemål och varför?

  Hur ser en perfekt matdag ut om du har massor av pengar? Frukost-lunch-mellanmål-middag-efterrätt(er)?

  Vill du dricka en bärs med mig någon gång?!

 • Reply Kajsa 2 oktober, 2016 at 13:27

  Så himla mysigt att du börjat blogga igen! Vill du skriva lite om din intställning till vegetarianism/veganism? Tycker det är ett så oerhört intressant ämne och roligt att få din syn på det hela! Kram!

 • Reply Lisa 2 oktober, 2016 at 18:36

  – Har du något mat-tips som är jätte smidigt och gott att göra?
  – Vilken outfit är din favorit just nu?
  – Vad är det för läppstift du har på bilden?
  – Om du fick välja, vart skulle du vilja bo och varför?

  Önskeinlägg:
  – lista upp favorit butiker/smink/mat
  – fler youtube videos ^^

  Hoppas att du har en toppen dag, din blogg är super fin! kram

 • Reply Anna 3 oktober, 2016 at 07:28

  har du sett att bloggare typ flora och sandra b har haft mina vänner-inlägg? Det vore fint att läsa om tycker jag! 🙂

 • Reply Amanda 3 oktober, 2016 at 10:15

  Skulle inte du kunna göra som entt”börja blogga” inlägg? Med kanske lite tips till en som vill börja blogga? Är personligen lite nervös över starta en egen blogg om mina vänner ska se den, hur kan man komma över det? Som ett litet önskeinlägg ^^

 • Reply Nike 3 oktober, 2016 at 10:43

  Älskar din stil så skulle gilla om du gjorde mer ”outfits” inlägg och bilder på dina kläder och din stil 🙂

 • Leave a Reply