broderier: påbörjade, pågående, färdigställda.

28 september, 2016

 

september

jag har broderat en del i sommar, låt oss titta på det!

 

septemberseptember

när jag köpte denna vita tröja från asos för något år sedan var min tanke att rita på den med textilpenna. jag har dock inte vågat mig på det; det kändes lite väl risky med svart penna mot vitt tyg (i synnerhet i kombination med darriga händer). så den har fått vara som den är. tills nu! en dag började jag brodera blommor på den, och jag tycker att det blev superfint!

 

september

strösslade ut blommor i olika färger längs med halsringningen.

 

september

känner mig dock inte riktigt färdig med den. kanske ska jag brodera dit några till? vet också inte hur det fungerar att tvätta den nu – kommer stygnen dra ihop sig? kommer det bli konstigt? att aldrig mer tvätta en vit tröja känns ju rätt ohållbart. några tips?

 

september

förra sommaren, eller hösten, började jag brodera detta paraply. det har legat ofärdigt superlänge en låda, tills jag blev förkyd och färdigställde det. nu hänger det ovanför skrivbordet.

 

september

mitt senaste projekt är denna lilla sura katt! den är pytteliten och ser så oerhört missnöjd ut men den är ett fint sällskap på bussen till och från skolan i alla fall. och dessutom rätt gullig också.

12 Comments

 • Reply Sofia 28 september, 2016 at 07:39

  Alltså så himla fint det blir! Tröjan är underbar!

 • Reply chrissy 28 september, 2016 at 09:14

  shit vad duktig du är! älskar tröjan. och kattens min är GULD. <3 sura katter över glada any day!

 • Reply sandra 28 september, 2016 at 09:44

  Okej, varje post från dig gör mig så jäkla inspirerad just nu <33

 • Reply Ellen 28 september, 2016 at 12:13

  Tröjan är verkligen så himla fin! Har dock inga bra tips för tvätten, tyvärr. Hoppas den håller!

 • Reply Emilia 28 september, 2016 at 18:18

  så fint!

 • Reply Vicky 29 september, 2016 at 08:11

  omg blomlinningen! du borde sälja in det konceptet till asos, hehe.

  • Reply amanda jonsson 29 september, 2016 at 19:00

   haha! det låter som en bra affärsidé!!

 • Reply Ida 29 september, 2016 at 18:13

  Whaaaa så fint!

  • Reply amanda jonsson 29 september, 2016 at 19:00

   åh men tack snälla ida! <3

 • Reply Jenny 30 september, 2016 at 18:13

  wow! Jag vill äga typ allt du skapar. Tack för en fin blogg och inspirerande blogg.

 • Reply Irja 1 oktober, 2016 at 17:57

  Handtvätta är min idé! Känns som att blommorna borde överleva det och tröjan får bli lite fräschare iallafall 😉

 • Reply Jennie 7 november, 2016 at 14:41

  Något sen kommentar här, men hur broderade du blommorna? Verkligen superfina! Skulle du kanske kunna slänga upp en liten guide på ditt broderande? 🙂

 • Leave a Reply